reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Kochana, ale takie jest właśnie życie :)
Właśnie dla takich ludzi jak Ty (pomimo tego, że Cię nie znam, ale gest tej kobiety mówi wszystko) warto wierzyć, że na tym świecie są jeszcze wspaniali ludzie i dla nich właśnie warto żyć! :)

Kulfon gratuluje synusia!!!

No i mamy kolejnego dzieciaczka, ale super :-):-):-):-).

Ula, miła niespodzianka i tak jak Beza mówi: dobro powraca.
Mirosłava gratuluje i życzę powodzenia!

A ja dalej kiepsko sie czuje mimo ze zażyłam już mnóstwo specyfików. Ehhhh, gdzie ja się tak załatwiłam!:wściekła/y:

Miroslava gratuluje i życze powodzenia:tak:
Kulfon GRATULACJE a synek spory:-):-):-)
Motylku fajnie ze juz jestescie z dzidzią jeszcze raz GRATULUJE:tak::tak::tak::tak:
ja wrociłam z zakupów i zrobiłam obiadek, kupiłam 3koszyki wiklinowe na rzeczy dla dzidzi, kosmetyki i takie tam,bo niemam gdzie tego układac plus rzeczy M, chciałam kupic półke z 3koszykami z wikliny ale 250zł:szok::szok::szok::szok:chyba oszaleli

KULFON GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNECZKA :tak:

A cos dzis naszej BLONDI nie ma :-:)-:)-(

Mnie sie nudzi cholernie Juz na tv nie chce mi sie patrzec:no:Moglabym sie zajazc prasowaniem ale mi sie nie chce Kurcze jaki len ze mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WANILIA zycze zdrowka

Mialam dziś milego gościa moja znajoma irlandka ktorej sprzątalam dom i zajmowalam się kiedyś jej dziećmi przyjechala z wielkim bukietem kwiatów noi oczywiście kartka a w środku na coś dla dzieciątka:tak: noi torba ciuchow po swojej córce dla Karoliny. Noi mówi ze na strychu znalazla leżaczek, matę taką do zabawy, fotelik samochodowy taki na póżniej i jeszcze dużo innych rzeczy i jak chcę to proszę bardzo mogę sobie to obejrzeć i co chcę to zabrać. Aż się popłakałam.
ja ale cudowne to. Kurde piekny gest:tak:
20 września o 9 :55 przez cc urodziłam Filipka 3170 53cm czujemy się już dobrze od od 24 września w domciu
WoW
GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA!!!!!!!
szybciutko pisz co tam u was i czekamy na fotki:-p

Ja dalej jakas tak nie jaka jestem:baffled: zrobiłam sobie prysznic i na siłe siedze:-p teraz przezd kompem:-p

reklama
hehe co najlepsze to ja mam humorek :tak: tylko ta reszta pewnie znów moje hormonki:-p

A Asia cos pisała ze dopiero jutro maja podłaczyc neostrade bo zabardzo nie moze korzystac z tego co pisze teraz;-) ale widziałam ze na nieobecnosciach była:cool2:

Do góry