reklama
Kochana, ale takie jest właśnie życie
Właśnie dla takich ludzi jak Ty (pomimo tego, że Cię nie znam, ale gest tej kobiety mówi wszystko) warto wierzyć, że na tym świecie są jeszcze wspaniali ludzie i dla nich właśnie warto żyć!
Właśnie dla takich ludzi jak Ty (pomimo tego, że Cię nie znam, ale gest tej kobiety mówi wszystko) warto wierzyć, że na tym świecie są jeszcze wspaniali ludzie i dla nich właśnie warto żyć!
wanilia79
Entuzjast(k)a
Kulfon gratuluje synusia!!!
No i mamy kolejnego dzieciaczka, ale super :-):-):-):-).
Ula, miła niespodzianka i tak jak Beza mówi: dobro powraca.
Mirosłava gratuluje i życzę powodzenia!
A ja dalej kiepsko sie czuje mimo ze zażyłam już mnóstwo specyfików. Ehhhh, gdzie ja się tak załatwiłam!
No i mamy kolejnego dzieciaczka, ale super :-):-):-):-).
Ula, miła niespodzianka i tak jak Beza mówi: dobro powraca.
Mirosłava gratuluje i życzę powodzenia!
A ja dalej kiepsko sie czuje mimo ze zażyłam już mnóstwo specyfików. Ehhhh, gdzie ja się tak załatwiłam!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kulfon gratulacje a synuś sporawy.
Miroslava gratuluje i życze powodzenia
Kulfon GRATULACJE a synek spory:-):-):-)
Motylku fajnie ze juz jestescie z dzidzią jeszcze raz GRATULUJE
ja wrociłam z zakupów i zrobiłam obiadek, kupiłam 3koszyki wiklinowe na rzeczy dla dzidzi, kosmetyki i takie tam,bo niemam gdzie tego układac plus rzeczy M, chciałam kupic półke z 3koszykami z wikliny ale 250złchyba oszaleli
Kulfon GRATULACJE a synek spory:-):-):-)
Motylku fajnie ze juz jestescie z dzidzią jeszcze raz GRATULUJE
ja wrociłam z zakupów i zrobiłam obiadek, kupiłam 3koszyki wiklinowe na rzeczy dla dzidzi, kosmetyki i takie tam,bo niemam gdzie tego układac plus rzeczy M, chciałam kupic półke z 3koszykami z wikliny ale 250złchyba oszaleli
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KULFON GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNECZKA
A cos dzis naszej BLONDI nie ma :---(
Mnie sie nudzi cholernie Juz na tv nie chce mi sie patrzecMoglabym sie zajazc prasowaniem ale mi sie nie chce Kurcze jaki len ze mnie
WANILIA zycze zdrowka
A cos dzis naszej BLONDI nie ma :---(
Mnie sie nudzi cholernie Juz na tv nie chce mi sie patrzecMoglabym sie zajazc prasowaniem ale mi sie nie chce Kurcze jaki len ze mnie
WANILIA zycze zdrowka
ja ale cudowne to. Kurde piekny gestMialam dziś milego gościa moja znajoma irlandka ktorej sprzątalam dom i zajmowalam się kiedyś jej dziećmi przyjechala z wielkim bukietem kwiatów noi oczywiście kartka a w środku na coś dla dzieciątka noi torba ciuchow po swojej córce dla Karoliny. Noi mówi ze na strychu znalazla leżaczek, matę taką do zabawy, fotelik samochodowy taki na póżniej i jeszcze dużo innych rzeczy i jak chcę to proszę bardzo mogę sobie to obejrzeć i co chcę to zabrać. Aż się popłakałam.
WoW20 września o 9 :55 przez cc urodziłam Filipka 3170 53cm czujemy się już dobrze od od 24 września w domciu
GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA!!!!!!!
szybciutko pisz co tam u was i czekamy na fotki
Ja dalej jakas tak nie jaka jestem zrobiłam sobie prysznic i na siłe siedze teraz przezd kompem
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna poprostu masz dzis gorszy dzien Ale juz tak czasem jest i jutro pewnie bedzie lepiej ;-)
reklama
hehe co najlepsze to ja mam humorek tylko ta reszta pewnie znów moje hormonki
A Asia cos pisała ze dopiero jutro maja podłaczyc neostrade bo zabardzo nie moze korzystac z tego co pisze teraz;-) ale widziałam ze na nieobecnosciach była
A Asia cos pisała ze dopiero jutro maja podłaczyc neostrade bo zabardzo nie moze korzystac z tego co pisze teraz;-) ale widziałam ze na nieobecnosciach była
Podziel się: