reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Tak, 100% na szczęscie. Jednakże zawsze coś więcej by się przydało ze względu na maluszka no ale trudno.

Fajnie , żesię przeprowadzacie. My musimy pomyśleć o jakim małym remoncie. W wakacje remontowaliśmy łazienkę i nie jestem pewna czy znowu chce żyć w takim bałaganie...

Nam się marzy domek ale to za kilka lat:)

reklama
Hej my dzisia dalej walczylismy z ogrodzeniem, ale naszczęście dzis czułam sie dobrze. Wczoraj pilnowalismy 4-letniego chrześniaka, i to on powiedział siostrze męża jak wrócili z koncertu, że ciocia ma w brzuszku dzidzie, ale byli zdziwieni:-)
Mnie jedynie strasznie męczy spanie.

Witam wszystkich.

Ładny dzień się zapowiada. Mój pierwszy dzień na zwolnieniu:tak:Super, ze nie trzeba było wstawać do pracy:)

pptaqa no to już sie nie uda zachować tajemnicy do świąt;-)

Kaka82 eitsj i miłro dnia
U mnie bura pogoda
Na 17 lece na usg genetyczne trzymac kciuki dziewczyny
A o 12 będe u fryzjera intensywny dzien sie zapowiada:)

Kaka ja juz od ponad miesiaca na zwolnieniu fajnie jest w domu :-) ale jeszcze lepiej jest jakbym
mogla sie ruszac i wstawac dalej niz do kompa i do lazienki :-(
A i nauka mnie tez nie idzie ja mam sie uczyc na prawko ale niestety sie nie da :-(
A pozatym musze przesunac ten egzamin mam go 12 kwietnia ale teraz jak sie nie moge ruszac
to ani jezdzic nie moge ani stresowac wiec postanowilismy z M ze przelozymy ten egzamin i bedzie on dopiero na czerwiec a do czerwca to juz moze sie bede mogla ruszac :-)

Cześć dziewczyny, ale pięknie jest na dworzu. Rano mój M otworzył okno i obudził mnie spiew ptaków:-) Normalnie nie wiem co mam robić, obiad, a może najpierw spacer??????....Hmmmm, chyba muszę sie mocno zastanowić.
A o !7 to będę mocno zajęta..... Trzymaniem kciuków:-D
Powodzenia!!!!!!!
Miłego dzionka dziewczynki!!!!!!!

dorota123456789 okej odpisze napewno jak mój skarb sie miewa:))
A ty leż i odpoczywaj,pomodlilam sie wczoraj za Ciebie musi byc dobrze innej opcji nie ma:)
Tez sie zastanawialam nad przelozeniem egzaminu,stres straszny jest nie wiem samapogadam z ginekologiem moze

reklama
kaka82 Ja też perwszy dzień na zwolnieniu wiec nie bylo wyboru musielsmy powiedziec wczesniej, mieszkamy razem z moimi rodzicami, a tescie tez mieszkaja blisko. Ja się lenię. 82 to twój rocznik??

Do góry