reklama
Ja od 2 tygodni dozowałam sobie po tochę porządki. Na wczoraj została mi do umycia kuchenka gazowa, szuflady w kuchni, lodówka i podłoga. Zajęło mi to cały dzień z przerwami, a wieczorej padłam jak zabita hihi
Muszę pochwalić mojego M. Pięknie umył okna i nawet równo powiesił firanki
Muszę pochwalić mojego M. Pięknie umył okna i nawet równo powiesił firanki
Avialle wierzę, że cieżko jest Ci się uczyć. A czego się uczysz i kiedy kończysz?
Mój mąż ma 2 prace i kończy studia wiec nie mogę go za bardzo obarczać porządkami. Dziś leży w łóżku i jęszczy że go wszystko boli - tak się napracował przy tych oknach. Prawie mi go żal;-)
Mój mąż ma 2 prace i kończy studia wiec nie mogę go za bardzo obarczać porządkami. Dziś leży w łóżku i jęszczy że go wszystko boli - tak się napracował przy tych oknach. Prawie mi go żal;-)
Avialle wierzę, że cieżko jest Ci się uczyć. A czego się uczysz i kiedy kończysz?
Ja teraz 11 kwietnia przystepuje do Lekarskiego Egzaminu Państwowego.wtedy dostane pozwolenie wykonywania zawodu. Studia skończyłam w tamtym roku potem roczny staz i teraz ostatni etap....a tu nie moge sie skupic ciagle zmeczona jeju
A ty już po studiach?
W czerwcu miną 2 lata jak ukończyłam studia...jak ten czas szybko leci. Mąż zaczął trochę później niż ja i broni mgr w tym roku.
Co prawda do pracy już nie będę chodzić od poniedziałku ale chce zakończyć kurs angielskiego, który będzie trwał do czerwca. I też mi cieżko zeby się zabrać za naukę słówek heh Pomyślałam sobie jednak, ze będzie to dla mnie jakaś rozrywka i nie będzie mi się nudzić w domku.
A jaką masz specjalizację??
Co prawda do pracy już nie będę chodzić od poniedziałku ale chce zakończyć kurs angielskiego, który będzie trwał do czerwca. I też mi cieżko zeby się zabrać za naukę słówek heh Pomyślałam sobie jednak, ze będzie to dla mnie jakaś rozrywka i nie będzie mi się nudzić w domku.
W czerwcu miną 2 lata jak ukończyłam studia...jak ten czas szybko leci. Mąż zaczął trochę później niż ja i broni mgr w tym roku.
Mój mąż tez w tym roku broni magisterki,trzeba trzymać kciuki )
Ja chce sie po egzaminie zapisać na medical english i na jakis fitness dla ciężarnych,jestem na zwolnieniu od poczatku ciąży narazie sie nei nudze bo sie ucze( raczej sie strasznie mecze a to jeszcze gorsze).
Przed pordodem za jakies 2 miesiace czeka mnie jeszcze przeprowadzka i kupno mieszkania w łodzi narazie siedze w Olsztynie.
Specjalzacje wybieram po tym egzaminie jak uda sie zdać.Myśle o anestazjologii psychiatrii może medycynie ratunkowej,wszystko zależy od ilości miejsc.
A ty co skończyłaś a co mąż kończy?
M kończy administrację publiczną a ja jestem logistykiem, choć nie pracuję w zawodzie hehe Po powrocie do pracy będę szukała czegos nowego. Co prawda bardzo lubię to co robię ale nie bardzo zarobki mnie satysfakcjonują. Miałam teraz dostać awans ale to i tak by mi w niczym nie pomogło bo na wzolnieniu wypłacają średnią za ostatnie 3 miesiące. Szef nie chciał iść na rękę i przyspieszyć awansu wiec stwierdziłam, że idę na wolne...potem poszukam sobie czegoś innego.
Zamierzam codziennie spacerować minimum godzinę od jutra - zobaczymy czy mi się uda
Zamierzam codziennie spacerować minimum godzinę od jutra - zobaczymy czy mi się uda
reklama
Jak wybierzesz psychiatrię to ząłożymy osobny wątek i będziemy się Tobie wygadywać;-)
Hehe okej dam znać
Wypłacają srednia z 3 miesiecy ale rozumiem że 100%?
Podziel się: