reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorotka - a lekarz co mówił o seksie?? Zabronił?
Mnie ciagle męczą mdłosci i wymioty i nie mam nawet ochoty na amory...
nic lekarz nie mowol o seksie a my zapomnielismy zapytac.Juz raz tak zrobilismy ale ja sie wtedy nie podniecilam a teraz tak i ta krew i do teraz plamie mnie ale plamie .
Dodzwonilam sie do mojego gin i kazal lezec wstawac tylko do ubikacji i przyjsc w poniedzialek a ja najchetniej bym gdzes poszla aby zrobili mi usg do mojego szpitala nie pojde w do innego trzeba jechac a nie ma kto ze mna pojechac :-(.
Pytalam sie gin czy to moze zagrazac dziecku powiedzial ze TAK
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dorotko123456789 na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala, wiesz, przy podniecaniu się, macica się kurczy, co może doprowadzić do poronioenia. W zdrowej ciąży to nie ma znaczenia, jednak w ciąży zagrożonej, z tego co słyszałam ostatnio w telewizji, powinno uważać się z podnietami. Wiem, że to nie jest łatwe, powstrzymać sie od pieszczot, bo Ci nasi ukochani..., a zresztą i mt sme potrzebujemy tego, ale cóż, w Twoim wypadku, odradzam.
Dziewczyny pomocy Boze gdybym wiedziala ze tak sie to moze skonczyc to nigdy bysmy tak nie zrobili .
Z moim M w nocy wzielo nas na amory a wiem ze plamilam juz i ze mam lezec to wiecie
nie przytulamy sie tak konkretnie tylko piescilismy sie i dodam ze M nie pchal mi nigdzie palcow ani niczego innego i zaraz po tym pieszczeniu sie ja zaczelam plamic :-( nie duzo ale zawsze cos
tzn szlam po tym zaraz do lazienki i nie mialam majtek i polecialo ze mnie kilka kropel na podloge
po pottarciu sie bylo wiec wzielam w nocy luteine dopochwowo i w pochwie tez jest
brazowawo :-(
Nie można się kochać przy ciąży zagrożonej,mnie lekarz kazał sie powstrzymac.
Dorotko ja na twoim miejscu pojechałabym na izbę (ja byłam z plamieniami juz 2 razy) to jest bardzo pomocne po pierwsze robia usg widac czy nei zaczyna sie poronienie(krwiak) po 2 badaja czy szyjka si nie rozwiera jak zwarta twarda to okej. jak cos im sie nie podoba to klada na oddzial i podaja silniejsze leki na podtrzymanie tak bylo z moja kolezanka polozyli ja na tydzien i wszytsko teraz jest ok za tydzien rodzic bedzie ale gdybynie pojechala....
Brazowa krew to znaczy ze stara nie jest to juz swieze krwawienie wiec aktualnie na krwawisz ale jedz do szpitala coby potem nie pluc w twarz ze nie zrobilas wszytskiego co mozliwe.
<oim zdaniem jest okej a krwawi sie bo wszystko rozpulchnione jest i wrazliwe.Trzy mam mocno kciuki napewno bedzie dobrze.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczynki wrocilam od gina ale nie swojego innego .i dzidzia urosal od poniedzialku ponad 3 mm
i jestem w 7 tyg i 3 dni a dzidzia ma 12,6 mm wiec fajnie i bije serduszko ciaza jest zywa :-)
Teraz plamie tylko na brazowo i nieduzo ale zawsze to cos aha i ten gin.tak jak i moj kazali
lezec i wstawac tylko do sikania itp modlcie sie za mnie i dziecko :-) .
Ogolnie on mowil ze nie powinno byc wogole plamienia i mam minimalnego krwiaka :-(
Ale mam leki i lezenie i najwazniejsze ze dzidzia zyje :-)
i jestem w 7 tyg i 3 dni a dzidzia ma 12,6 mm wiec fajnie i bije serduszko ciaza jest zywa :-)
Teraz plamie tylko na brazowo i nieduzo ale zawsze to cos aha i ten gin.tak jak i moj kazali
lezec i wstawac tylko do sikania itp modlcie sie za mnie i dziecko :-) .
Ogolnie on mowil ze nie powinno byc wogole plamienia i mam minimalnego krwiaka :-(
Ale mam leki i lezenie i najwazniejsze ze dzidzia zyje :-)
Witajcie Mamusie - melduję się z powrotem. Nie było mnie kilka tygodni , ale zamierzam nadrobić :-) poczytałam sobie Wasze wpisy i jestem na bieżąco ;-)
Dorota1234...nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja miałam podobnie jak Ty - przede wszystkim nie martw się, bo stres też źle wpływa na maleństwo. Poleż sobie spokojnie i w poniedziałek do lekarza. Trzymam kciuki.
Dorota1234...nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja miałam podobnie jak Ty - przede wszystkim nie martw się, bo stres też źle wpływa na maleństwo. Poleż sobie spokojnie i w poniedziałek do lekarza. Trzymam kciuki.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorota123... leż grzecznie w łóżeczku i nawet nie myśl o seksiku przez najbliższy miesiąc lub dwa.
Agamir jak sytuacja?
No a my straciliśmy kolejną październikową fasoleńkę :-(. Przeczytajcie same na Mamuśkach u lekarza :-(. Tak mi strasznie smutno. to już trzecia fasoleńka z tego wątku :---(
Agamir jak sytuacja?
No a my straciliśmy kolejną październikową fasoleńkę :-(. Przeczytajcie same na Mamuśkach u lekarza :-(. Tak mi strasznie smutno. to już trzecia fasoleńka z tego wątku :---(
dorota123456789 super ze dzidzius okej.Ja tez mialam malego krwiaczka mniej wiecej w twoim tygodniu ciazy to moze byc od tego ze dzidzia sie zagniezdza ,tak mi powiedzieli.
Lez lez i odpoczywaj!! Pomodle sie za
was jutro w kościele
Kurcze jeden wątek a tyle już strat ,az boje sie czytac bo tylko sie nakrecam((
Ja mam wizyte w poniedziałek i zaczynam pożadnie sie bac.Czy rosnie i czy przezierność karku bedzie dobra eh.... i jeszcze musze sie uczyc a myśli same odpływaja ..
Lez lez i odpoczywaj!! Pomodle sie za
was jutro w kościele
Kurcze jeden wątek a tyle już strat ,az boje sie czytac bo tylko sie nakrecam((
Ja mam wizyte w poniedziałek i zaczynam pożadnie sie bac.Czy rosnie i czy przezierność karku bedzie dobra eh.... i jeszcze musze sie uczyc a myśli same odpływaja ..
A
agamir
Gość
czesc Dorociu pozdrawiam leki troszke pomogly juz nie siedze prawie caly dzien w toalecie ale dalej leze bo jestem slaba a gdyby wymioty sie nasilily mam jechac od razu a oddział bo bardzo spadły mi elektrolity
reklama
Dorotka 1234..... z Laura też miałam zakaz ale do 12 tyg. I pozniej juz było ok. Teraz fikamy i narazie jest ok Ale tak na poważnie leż kobieto ile wlezie i bierz ta luteinkę. Trzymam kciuki bedzie dobrze.
Nabuko milutko ze znow do nas wrociłaś;-)I pisz pisz pisz
Avialle a Ty sie niezamartwiam tyle bedzie ok sters źle wpływa na maleństwo.
A ja juz umyłam jedno okienko dzisiaj zaraz biore sie za balkonowe bo mala śpi wiec musze wykorzystać. Obiadek dziś później, bo śniadanko było poźniej.
Nabuko milutko ze znow do nas wrociłaś;-)I pisz pisz pisz
Avialle a Ty sie niezamartwiam tyle bedzie ok sters źle wpływa na maleństwo.
A ja juz umyłam jedno okienko dzisiaj zaraz biore sie za balkonowe bo mala śpi wiec musze wykorzystać. Obiadek dziś później, bo śniadanko było poźniej.
Podziel się: