reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotko a moze na allegro zobacz uzywane tv bo tam widze ze sa taki za 50 zl nawet...zawsze to mniej kasy a tv bedzie.chyba ze macie jakis fajny i oplaca sie Wam go naprawiac.bo te sa stare ale chodza przynajmniej.
ja lece sie polozyc bo juz zasypiam.za duzo tlenu tutaj chyba:)bo ziewam w kolko:)

reklama
Sylwcia przykro mi bardzo z powodu psiaczka.
Trzymam kciuki za cc.

Dorciu udało się kupić i dobrze a naprawa fakt dość sporo.
Acha Kaka mieszka w Pile więc tam pogoda jest piękna.
A u nas buuuuuu szaro i buro.

Beza cieszę, się że Jaśkowi postawili diagnozę, nareszcie!!!! I dobrze, że to nie zaraźliwe :tak::tak:

Czarna, jesli mogę, to podejmę się listy. Nawet jakbym z jednodniowym opóźnieniem to zrobiła. :tak: Myślę, że dam radę :tak:
Fajnie, że znalazła się chętna na odciążenie Czarnej, teraz to jeszcze ok, ale jak już się Sami pojawi..... :-)

ACHA NIE WIEM CZY KTOS ZAUWAZYL ALE DZIS MAM 9 OKIENKO :-)

Dorotko gratuluję!!!!

Dziewczyny mnie ból nieopuszcza nawet na min. byłam juz w kibelku:tak::tak:nieiwem czy to juz poczatek czy takie przepowiadające skórcze??????????
No Ewela, może nadeszła godzina zero! :nerd:

hej dziewczyny,
ogólnie mam podły nastrój, zapalenie gardła i ból brzucha już 3 dni. Czuję,że natura walczy z farmaceutykami.Dzisiaj po raz pierwszy biorę 3 tabl. cordafenu i od rana już czułam, że jest jedna mniej więc staram się leżeć...:baffled:
Ula biedulko, z drówka życzę!!!!

Dorotko idź i kup - poprawisz sobie nastrój a pieniążkami nawet G się nie chwal.
Bo zaraz wyciągnie na dojazdy od Ciebie.
Może uda się Tobie odłożyć tak żebyś miała takie zaskórniaczki.
Ja też bym się nie przyznała, mój M nie wie nawet ile jak tak naprawdę zarabiam, chyba nikt nie wie :cool2::cool2:

Hmmmm dzis dwa razy mi powiedziano ze strasznie sie zmieniłam na twarzy tzn (spuchłam) Tez to wc zoraj zauwazyłama ale myslałam ze ja juz przesadzam ale chyba jednak to prawda:baffled:
Ja od kilku dni zauważyłam, że wieczorami puchnę i to tak znacznie, a dziśzaczęła mi się skóra łuszczyć na nogach, a przecie smaruję balsamem. :szok:

Mnie moga kłuć dawac zastrzyki wsio mnie to nierusza:-p Nawet jak jakies dzieciu u nas miało zastrzyki czy cos to przewaznie ja trzymałam;-) Jak mus to mus
Czarna no właśnie mus, to mus, ja sama sobie robię zastrzyki w brzuch. :tak:

Witam:tak:
ja zyje :tak:mam male problemy dzisiaj z netem. probuje podlaczyc od 10 rano Neostrade do swojego kompa i d...:wściekła/y:3 razy gadalam z konsultantami i kazali mi wywalic wszystko z kompa bo pewnie dlatego nie dziala i nie chce sie zainstalowac...wywalilam i nic.wiec powiedzieli mi ze mam sie dalej meczyc sama bo oni nic na to nie poradza zemi nie dziala a nie wysylaja nikogo do klientow. i ze mam budel na kompie:wściekła/y:sami maja burdel....
bo musze miec neta na swoim bo nie moge korzystac ciagle z tego co teraz bo nie moj:-(a na moim kurcze nie dziala:-(szlag mnie zaraz trafi chyba...:-(7 godzin juz sie mecze i nic.
a tak poza tym zyje i oprocz tego nic sie nie dzieje.aha. Iga powiedziala ze oczywiscie jesli chce to bedzie przy porodzie:tak:
jeszcze wieczorkiem wpadne.a jak narazie to zostawiam komputer w spokoju.
i Magdziunia dzieki za pamiec:tak::tak::tak:szkoda ze nie moge byc teraz caly czas z Wami w takich momentach:-(
Blond, a może jeszcze czegośnie usunęłaś i dlatego nie możesz zainstalować. Proponuje zostawićto do jutra, rano, świeży wypoczęty umysł i zrobisz raz dwa. :-).

Nareszcie witam i ja :-)

Byliśmy dziś z M i teściową:)wściekła/y:) zamówić łóżeczko, wózek i nosidełko. Kupiliśmy pościel i karuzelę i już jestem spokojniejsza, bo przynajmniej mam zajęcie - pranie pościeli :-D:-D:-D . Mam też troszkę zaległego prasowanka, ale chyba już dziś mi się nie chce. No nic, najpierw idu Was poczytać.

narazik :-)

Wiola to zakupy udane mimo tego, że teściowa była z wami.
HEHEHHEHE ... z nami też była teściowa przy zakupie łożeczka i przewijaka - właściwie to zapłaciła za te zakupy.

A ja przed chwilka własnie wpadłam na forum was poczytac i cos napisac, ale własnie przyjechał kurier i przywiozł paczke, łożeczko, posciele itd, wiec zabieram sie z mezem za składanie łóżeczka :-D he he ale happy jestem :tak::tak:
Bede pozniej :-)

Wiola to zakupy udane mimo tego, że teściowa była z wami.
HEHEHHEHE ... z nami też była teściowa przy zakupie łożeczka i przewijaka - właściwie to zapłaciła za te zakupy.

Madzia, jakoś to przeżyłam, ale musiałam się mocno pilnować, żeby czegoś nie palnąć i jej nie urazić, w końcu kupowała rzeczy dla wnusia. :cool:

reklama
Do góry