reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotka tak Cie nic nie bralo to teraz masz:-p:tak::tak:w koncu w 9 okienku jestes:tak:gratuluje!!!:tak:
Ewela rzeczywiscie moze juz zaczyna:tak::tak::tak:
Magdziunia spoko tez bym mu chetnie jaja obciela...:wściekła/y:
Martynka zazdroszcze Ci tej radosci z lozeczka:tak:
Wanilia widze ze ty tz zakupowa dzisiaj jestes:tak:ja wlasnie segreguje rzeczy do prania Rafalka i odcinam te wszystkie metki i normalnie plakac mi sie chce jakie to wszystko jest piekne:sorry2::tak:i duzo sie tego jakos zrobilo....masz racje Ppatqo-pralki sa zdecydowanie za male. ja myslalam za wrzuce to na raz a tu tyle tego ze bede prala caly dzien pewnie.ale mnie to cieszy.:tak:
Kompa zostawilam w pi...:happy2:dzisiaj mu format zroie w nocy jeszcze a w piatek przyjezdza do mnie ten moj byly z liceum:-pi jego mama chce tez przyjechac zeby sie zobaczyc ze mna:tak:dzisiaj dzwonil i mowil ze jego mama znalazla moje zdjecie z tamtych czasow i sobie nad biurkiem powiesila!!!:-D:-D:-Dmile to nawet:tak:jedna eks tesciowa mnie nienawidzi, a druga kocha:tak:ciekawe...no i moze on cos sprobuje z ta Neostrada zrobic bo bardzo chce pomoc.
a u mnie dzisiaj tez piekna pogod. sloneczko swiecilo, 20 stopni. ale spac mi sie dalej chce.myslalam ze to przez pogode, ale teraz to juz nie wiem na co zwalic wine. na Neostrade chyba:-p:-D
Magdziunia super:)))))szkoda ze to tak nie jest w rzeczywistosci

reklama
Hej jestem jestem,:tak::tak::tak:nic sie niedzieje:-(byłam na zakupach w mieście, wrociłam z okropnym bolem głowy i połozyłam sie spac i jak wstałam to juz niemiałam bolu brzucha. niewiem co to było, bo to był bol nieprzerwany tylko ciągły.:confused::confused:
ale sie dzis wkurzyłam i rozpłakałam:-:)-:)-(moja suczka ma cieczke i ja niemoge z nią wychodzic na smyczy bo ona strasznie ciągnie i ja jej nieutrzymam, a strasznie wyła wiec wypusciłam ją na ogrodek i poszłam sie ubierac, a jakis głupi kundel zrobił dziure w siatce od sąsiadów i ja przychodze no i.... i nieiwem co mam zrobic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio wydalismy 300zł na zastrzyki bo uciekła, rodzice jak wrocą mnie zabiją za niedopilnowanie psa.

JUSTYNKO odpoczywaj ;-)
MADZIU ja tez bym udusila takiego :wściekła/y:A kawal dobry :-D
MINISIA to sie masz teraz z tymi lekcjami :tak:
BLOND masz racje chyba Oliwia chciala mi dzis dac popalic bo weszla w 9 miesiac heheh.Fajnie ze tamten chlopak chce ci pomoc i jest taki uczynny.A co do jego matki to fajnie ale troche dziwne ze cie nie zna a juz obklada sie twoimi zdjeciami Jakby byla pewna ze miedzy wami cos bedzie.Moze ona jakas nawiedzona heheh ZART

U mnie juz lepiej Ten nagly bol moze to byl skurcz nie wiem ,bede wiedziala jak sie bedzie powtarzal MINAL Troche jeszcze potrzymal momentami Teraz nic narazie nie boli Ale jeszcze wczesniej ciagnelo mnie tam na dole Gin mowil ze jak bedzie ciagnelo to szyjka moze sie otwierac ale pewnie znajac moje szczescie to jak pojde do gina to bedzie wsio pozamykane OLWIA w brzuszku SZALEJE na szczescie .Czasem mnie jeszcze dziwnie brzuch zaboli ale juz bez porownania

Dorotka ona mnie bardzo dobrze zna, bo kiedys bylam z tym chlopakiem rok (czasy liceum:))) i siedzialam u nich codziennie.rowna babka z niej:)
dobra ja zmykac musze:(
Ewela dobrze ze sie znalazlas:)

moje dziecko dziś wcześniej sie umęczyło, cos dzis mi dużo marudziła i płakała no i padło moje serduszko.

no więc nadrabiam zaległości:

MAGDZIUNIA, niezłe, niezłe:-D:-D:-D
DROTKA- gratuluje 9-tki:-) i widze coś zaczyna się dziać. proponuje letnią kąpiel, może pomoże, jak cos to pędź do szpitala. Jeśli to silne przepowiadające to dostaniesz przeciwbólowy zastrzyk.
BLOND no nieźle, nieźle, mama dawnego byłego i zdjęcie nad biurkiem, hoho:szok::-):-D, a co do spania, ja też ostatnio zrobiłam sie bardziej senna w dzień, ale może to dlatego że w nocy prawie wcale nie śpie:cool:
MINISIA no to powrót do podstawówki pełną parą widzę:rofl2:
MAGDASF furagin nie bardzo, no spa podwójna dawka też zadziała rozkurczowo, no i jak silny ból- to szpital, tam dostaniesz silny lek w zastrzyku. Ja z Laura miałam problem z nerką i tydzień przed nią urodziłam kamień:baffled:
MARMA sympatyczny gest od teścowki . ja od mojej dostałam wieszak kuchenny na ręczniki:cool2:
CZARNA ja spuchłam jakiś miesiac temu. nawet uszy wygladaja jak nadmuchane.
CIRIL odpoczywaj dużo.
BEZA jak dobrze ze znasz diagnoze!! My z Laura nadal jesteśmy w kropce i pewnie dopiero jak pojade do PL będę mogła sprawdzić co jej rzeczywiście dolega a nie tylko leczenie objawowe.

ide czytac dalej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej jestem jestem,:tak::tak::tak:nic sie niedzieje:-(byłam na zakupach w mieście, wrociłam z okropnym bolem głowy i połozyłam sie spac i jak wstałam to juz niemiałam bolu brzucha. niewiem co to było, bo to był bol nieprzerwany tylko ciągły.:confused::confused:
ale sie dzis wkurzyłam i rozpłakałam:-:)-:)-(moja suczka ma cieczke i ja niemoge z nią wychodzic na smyczy bo ona strasznie ciągnie i ja jej nieutrzymam, a strasznie wyła wiec wypusciłam ją na ogrodek i poszłam sie ubierac, a jakis głupi kundel zrobił dziure w siatce od sąsiadów i ja przychodze no i.... i nieiwem co mam zrobic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio wydalismy 300zł na zastrzyki bo uciekła, rodzice jak wrocą mnie zabiją za niedopilnowanie psa.

Oj wiem coś o tym - też tak kiedyś zrobiłam.
A później pędziłam do weterynarza.
Siła natury była tak silna.
Ech ... nie płacz.

U mnie juz lepiej Ten nagly bol moze to byl skurcz nie wiem ,bede wiedziala jak sie bedzie powtarzal MINAL Troche jeszcze potrzymal momentami Teraz nic narazie nie boli Ale jeszcze wczesniej ciagnelo mnie tam na dole Gin mowil ze jak bedzie ciagnelo to szyjka moze sie otwierac ale pewnie znajac moje szczescie to jak pojde do gina to bedzie wsio pozamykane OLWIA w brzuszku SZALEJE na szczescie .Czasem mnie jeszcze dziwnie brzuch zaboli ale juz bez porownania
Dorciu ciesze się, że lepiej.
To może być taki znak - że już się przyprzygotowuje macica do zbliżającego porodu.

Kompa zostawilam w pi...:happy2:dzisiaj mu format zroie w nocy jeszcze a w piatek przyjezdza do mnie ten moj byly z liceum:-pi jego mama chce tez przyjechac zeby sie zobaczyc ze mna:tak:dzisiaj dzwonil i mowil ze jego mama znalazla moje zdjecie z tamtych czasow i sobie nad biurkiem powiesila!!!:-D:-D:-Dmile to nawet:tak:jedna eks tesciowa mnie nienawidzi, a druga kocha:tak:ciekawe...no i moze on cos sprobuje z ta Neostrada zrobic bo bardzo chce pomoc.
a u mnie dzisiaj tez piekna pogod. sloneczko swiecilo, 20 stopni. ale spac mi sie dalej chce.myslalam ze to przez pogode, ale teraz to juz nie wiem na co zwalic wine. na Neostrade chyba:-p:-D
Magdziunia super:)))))szkoda ze to tak nie jest w rzeczywistosci
Hmmm ... no no no Asiu a może to jest jakiś znak - poczekaj jak się rowinie akcja.
Czasem życie zaskakuje nas - a miłość jest bardzo blisko.
A Neostradą się nie przejmuj - jutro będzie fachowiec to coś zrobi :-D

moje dziecko dziś wcześniej sie umęczyło, cos dzis mi dużo marudziła i płakała no i padło moje serduszko.

no więc nadrabiam zaległości

ide czytac dalej
I dobrze nareszcie masz czas dla siebie.
Ale szkoda Lauruni - biedulka umęczona.

No dobra coś jeszcze do śmiechu ode mnie:

Dowcipy o Kubicy:

- Ile pitstopów musi zrobić Kubica w trakcie wyścigu?
- Tyle żeby nie stanął na podium.

- Czym zasłynął Kubica w Chinach?
- Nie rozbił bolidu mimo usilnych starań reszty zespołu.

- Dlaczego Kubica jeździ tak szybko?
- Bo chce zdążyć do mety zanim jego mechanicy popełnią kolejne błędy.

- Dlaczego błąd zespołu Kubicy miał tak kolosalne konsekwencje?
- Bo trudno żeby na mokrym torze takie błędy uchodziły na sucho.

Trzech facetów całe życie zbierało na wyjazd do Kenii, ale zbierali aż tak, że jedli suchy chleb popijajac woda. No i w końcu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mowi:
- Ej chłopaki, może napijemy się wódki drugi mówi:
- Ok, super
a trzeci:
- Ku... ja całe życie prawie nic nie jem, nie pije po to, żebysmy
wyjechali! Zbieram na to, żebym mogł sobie pozwolic na zwiedzanie, na wycieczki!!! A wy wydajecie na wodke??? Ja sie na to nie pisze!
I obrażony poszedł spać.
No wiec tych dwoch poszlo, kupilo 2 flaszki, nachlali sie i wrocili do domu.

Rano wstaja, patrza- nie ma trzeciego! Wychodza przed kwaterkę...
Patrzą... A tam leży krokodyl - gruby, ogromny, piekny krokodyl z
otwarta paszcza! Patrzą - a z tej paszczy wystaje glowa tego
trzeciego. Stoja tacy najebani, patrzą i jeden mowi:

- O staaaaaaarrrryyyyyy, na wooooodke sęęępiłłłłłł, a śpiwooorek toooo Lacosty
:-D:-D:-D

No to sie pochwalilam Bo zas sie bol pojawil nagle i to 100 razy mocniejszy niz ostatnio:baffled:I czulam tak ze nic nie boli a nagle jest taki bol i trzyma trzyma mocno boli i puscil i narazie nie boli A to bylo jakies 15 min temu Normalnie chyba mam skurcze przepowiadajace Tak chcialam je miec a teraz sie boje czy aby nie za wczesnie :baffled:??????????????

Dorotka jak sie powtorzy jeszcze raz to nie zastanawiaj się i jedz do szpitala. Niech Cie zbadają i sprawdzą co sie dzieje, lepiej dmuchac na zimne:tak:

MARTYNKA dlaczego mam zaraz jechac to mnie wysmieja ze z przepowiadajacymi do szpitala lece :-(
Wiekszosc ma skurcze i nie jada do szpitala :-( Wiec juz nie wiem Narazie nie boli choc ja lubie sobie wykrakac :-(

reklama
DOROTA nikt cie nie wyśmieje. skąd masz wiedzieć jak to twoja pierwsza ciąża, lepiej beż przezornym w tej sprawie!!! pamiętaj o tym!!

Do góry