reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam się i ja we środę nie musialam dziś jechać z małą do szkoły bo M pojechal to jeszcze w szlafroku jestem:szok:, ale zaraz zmykam się przebierać tylko ciekawa bylam czy może jakaś mamusia dostała skurczyków w nocy ale cisza narazie:tak:
U nas dalej piękna pogoda aż niewiarygodne:szok: że tak dlugo nie pada.
Nie mam na dzisiaj żadnych konkretnych planow, chyba tylko posprzątam w pokojach u dzieci ale to się jeszcze zobaczy:-)
Dorota jak już Oliwka będzie to czas będzie Ci bardzo szybko lecial i już nie będziesz się nudzić:tak:
Minisia wykorzystaj jeszcze ten czas do leniuchowania póki nie ma malutkiej:tak:
Ewela może się zaczyna????????;-)

reklama
ULU dziekuje :tak:
A co do czasu jak sie Oliwia urodzi to wiem ze juz nie bede miala czasu sie nudzic ale o to chodzi ze zadnej pomocy z M strony bo go nigdy nie bedzie Caly czas sama a pewnie zmeczona bede :-(Ale coz wole padac na twarz ale miec ja juz przy sobie Nawet jak mowie do niej to mowie aby juz wylazila i aby nie kazala mi za dlugo na siebie czekac :-pCiekawe czy mnie poslucha

Ide cos porobic w koncu DO POZNIEJ :-D

Dorotka spokojnie jeszcze sie doczekasz mojego marudzenia:))
Co do snu miałam keidys nie mal identyczny:))))
Tez myśle ze nie ma co zakłądac nowego watku. Relacje z porodówki niech beda w wątku porodowym:)
A fotki w naszym albumie zamknietym:)Gratuluje 9 miesiaca!!!!!!!!!!
Beza tez słyszałam o tym sposobie z zapachem ale jakos niewpadłam na to aby to wykorzystac moze teraz spróbuje?
Kasia ja tam nie mam nic przeciwko jak dzieci maja jakies tam pieluszki czy reczniczki przytulanki ale osobiscie
nie pozwalam na to moim dzieciom:)
Anetko takie same jesteśmy:))))
Marma i bede tak długo pisała az dostaniesz dostep. Nie ty jedna tak czekałas ale juz na to nie ma wpływu:))
Justynka hop hop gdzie jestes????????
Minisia jeszcze nienarzekam mojemu ale wystarczy jak sie na mnie spojrzy i juz mowi cos taka skwaszona:cool::cool::cool: ale co mu bede tłumaczyc i tak nie zrozumie:-(

Ja mam dzis w planach znow prasowanko 2 praleczki (obiecałam sobie ze teraz bede robiła na bierząco)
i spacerek z malutka. Ale sie jeszcze zobaczy:)

Oj Dorotko rozumiem Cie ja widzisz tez jestem sama ale jak bedziemy miały malenstwa to czas bedzie tak leciał i bedziemy miały zajecie:-D:-D:-Dhihihihi juz niebedziemy wypatrywac mężów;-);-);-)ale u was z tymi zarobkami to masakra u nas ponizej 10zł juz nieschodza, normalna stawka na budowie to 12-15zł.
Dziewczyny mnie ból nieopuszcza nawet na min. byłam juz w kibelku:tak::tak:nieiwem czy to juz poczatek czy takie przepowiadające skórcze??????????

ellou,
jestem jestem.....troche poobijana od środka ale jestem. mała odbija sie nogami u góry i główką wbija gdzies w okolicy spojenia.
u nas też dzis słonecznie. planów żadnych, bo co dzień te same;-) dzis motylek prawdopodobnie wychodzi do domku:happy2: ja też chce...:cool:
ide wszamac jakieś śniadanie. musze głowe jeszcze jeakoś na stojaka u myć:-p jak ograne troche chate to sie pokaże, narazie miłego dzionka dziewczynki:-)

Witam!!!
Dziewczyny dziekuje Wam za pocieszenie i proby podtrzymania na duchu.Dobrze jest miec Was :tak:
U mnie bez zmian, troche boli brzuszek ale to nic.Wczoraj tak ryczalam ze moj juz nie mogl wytrzymac ze mna i wcale mu sie nie dziwie.Wiem ze nie mam powodu do placzu ale co ja zrobie skoro mi sie chce wyc:-(
Ale dzis jest nowy dzien, nowa nadzieja ze moze to dzis.
Zazdroszcze Wam sloneczka bo u mnie brzydko, szaro i ponuro...

nie prasować. Gratki 9.
Marma oj rozumiem chęci. Nie patrz jak ci pobierają może to pomoże
Ewela może jesteś kolejna

Sny niezłe.
My spaliśmy do 1o, M już w pracy, nie umie wysiedzieć w domu, jakby miała się produkcja zawalić jak go nie ma. Ja wstawiłam pranie, zaraz wezme się za prasowanie.
Właśnie a można hydromasaż w ciązy?

Oj Agus swietnie cie rozumiem sama mam doly :no:
Ty to chociaz na jutro masz termin a ja... za dwa tygodnie!!!!!!!!
Lada chwila urodzisz napewno.Zycze Tobie i sobie oraz tym mmusia co tez juz chca szybkiego rozpakowania:tak::tak:
Justynka a u Ciebie dzis juz lepiej widze?? to dobrze
Moja tez tak robi, wczoraj myslalm ze sie obniza bo az mi cos szczykalo nadole od jej rozciagania sie:tak:a tu nic brzuch nadal wysoko:-:)no:

reklama
Do góry