reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

O jak mnie pielęgniarka widzi na pobieranie krwi to jej się od razu robi słabo że znowu zjadę hehehe Tylko jak mi się to już zdarza to tracę przytomność na kilka dobrych minut :)

reklama
A ja posprzątałam chałupkę i .... położyłam się na chwilunię.
Jak wstałam to dopadł mnie cholerny ból w miednicy - jakiś ucisk na nerw.
No i mam za swoje sprzątanie - taka perfekcyjna pani domu ze mnie .... Anthei Turner napewno nie dorównam :no::no::no:

Jej dorównać to naprawdę ciężko. Dzisiaj i ja mam zamiar sprzątać bo mój M obiecał, ze już żadnego kurzu w domu nie będzie:tak::-D

a ja od paru dni chodze jak kompletna pokraka...juz z lozka wstac nie potrafie normalnie.wszedzie mnie cos ciagnie, rozciaga, tylek mi sie niedlugo urwie chyba, siadac nie moge bo mnie d... boli:baffled:

Zupełnie jakbyś mnie opisywała.

Ja mialam dziś dosć fajny dzień bo poszłam sobie do fryzjera troszkę podciąć włosy i pani na myjce zrobiła mi zaj.....ty masaż głowy przy myciu ,,super relaks:tak:
potem bylam u koleżanki bo wynajmuje nowy dom i bylyśmy obejrzeć noi tak zeszło następną godzinkę z hakiem potem szybciutko do domu ugotować obiad noi znów do położnej na wizytę , i wreszcie jestem w domu uff.

Aż mi sie zamarzył hydromasaż...

A ja wczoraj wieczorkiem byłam u koleżanki na plotach. A wieczorkiem to już jakoś brakuje mi sił na BB.

Wczoraj dość mocno brzusio pobolewał ale po prysznicu wszystko ustało:baffled: a już miałam nadzieję.

Buziam Was środowo:tak::-D

KAKA a ja juz sie martwilam o Ciebie bo wczoraj sie nie odzywalas :-(

U mnie tez pogoda do D... :baffled:
Ja oczywiscie jeszcze za nic sie nie zabralam Tylko siedze przed kompem lub przed tv Kurcze mnie musialby ktos dac totalnego kopa w tylek Tak mi sie nic nie chce :no:
ANTUANET ale chodzi o to ze ja nigdy nie prasuje Poprstu jak juz trzeba cos wyprasowac a i tak to jest zadkoscia u mnie to robi to M :dry:

Ja już po badankach - wyniki odbieram w piątek przy okazji wizyty.
Zajadam śniadanko - jogurcik Jabłko pieczone.

Właśnie oglądam sobie też DDTVN - no i mowa o wodzie - czy jej zabraknie czy nie.

Dorotko dziś to i mnie się nic nie chce - cały dzień siedzę sama, mąż wraca dopiero po 20.00 buuuu :-(

Chyba jakaś książka się przyda do poczytania.

Hej witam w ten piękny słoneczny dzien:-D:-D:-Dwreszcie od 2tyg zobaczyłam słonce, odrazu inaczej człowiek sie czuje:-):-):-):-).
ja mam od wczoraj wieczorem twardy brzuch i boli mnie jak na @ ale tak mocniej niz bywało wczesniej, przechodzi na chwile i znowu łapie. Chciałabym zeby juz sie zaczeła cała akcja:tak::tak::tak:
ppatqa dobrze ze twoj mąż jest juz spowrotem w domku
beza dobrze ze juz wiesz co dolega Jasiowi zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Dziendoberek;-)
Ja juz po sniadanku -bułeczki z dżemikiem i dwa kubeczki kakaa mniam teraz pekam z przejedzenia i przepicia:-D
Humorek mam dzis taki se, za bardzo sie nie wyspalam i teraz mam lenia!!!!! zrobie obiadek troszke ogarne chalupke i LB.
Czarna ja tez jestem marudna ciagle mojemu nadaje ze juz mam dosc i jak to mi ciezko a co mnie nie boli itp.moj juz wymieka:-p nic nie mowi ale widze ze ma dosc:tak: ALE KOMU MAM MARUDZIC NIE???:sorry2:
Beza ciesze sie ze maly ma postawiona diagnoze i nie jest to zarazliwe!!!terz zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

No to nasz motylek dzis do domku wraca tam to maja express no:tak: zazdroszcze jej ze ma juz Amelke a reszta mam co sie leni do roboty:-D:-D bo na mnie nie liczcie twarda ze mnie sztuka:baffled:samo sie nie ruszy pewnie:-(

MADZIU ja tez caly czas sama w domu :-(
Moja mama mi wczoraj powiedziala ze ja z tego chlopa to nic nie mam bo wychodzi o 6 wraca miedzy 20 a 22 czasem zdaza sie ze wczesniej i przynosi 1000 z groszem I jak bedzie OLIWIA to ja tez caly czas sama bede w domu z nia I zgadzam sie z moja mama ale coz takie zycie Nie dosc ze nie moge miec kochajacego meza to jeszcze z kasa jak zwykle jest klopot a po drodze jeszcze wiele innych klopotow Kurcze ale sie wyzalilam :-(

EWELA no zycze ci aby sie zaczelo Wiecie co jak na poczatku kazda martwila sie bolami brzuszka tak teraz kazda chce juz aby sie cos zaczynalo dziac Ja rozwniez :-)

reklama
Hej Dziewczynki:-)
Dzieńdobry :-D
No no widzę, że od rana wątek tętni życiem :-D
Sny super a i mnie się dobrze spało.
Ja latałam jakimś samolotem, później jadłam arbuzy :-D i dużo truskawek :-D
Zaraz zmykam na badanka - mocz, WR, HBS - oj nie chce mi się, bo deszczyk pada.
A miała być ładna pogoda buuuu - pewnie popołudniu słoneczko wyjdzie.
Mykam ale jeszcze wpadnę tutaj :-D

Badanka WR miałam na początku...a HBS ani razu... jej czy ja powinnam się o to upomnieć...?

Do góry