reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

magdziunia dzięki
Aniaaa nie strasz mnie ta luteina bo ja przez cała ciąże brałam i ja jakiś miesiąc temu odstawiłam bo tak mi gin kazał. Nie te mamy na użytek własny, tak dla siebie, lubiliśmy jechac we dwójke w teren, ale jak to będzie teraz to niewiem, a ja pewno wsiąde po połogu, jak mi sie krocze pogoi dobrze
dorota jak sie chce oszczędzic to trzeba, w pensjonatach naokoło wołają 500 od konia, a nam za 3 konie wychodzi 200 miesięcznie no plus właśnie robota. moze ja jutro sobie zrobie tosty, teraz wcinam placki ziemniaczane
Marma zeby ci sie ten remoncik szybko skończył
gosia je jeszcze tydzień temu zaganiałam:), nim się przeziebiłam. brawa za odwage i umiejetnosci
beza ale w końcu wiesz na co Jasia leczyc
czarna no niemożesz pójść i powiedziec ziś was nie nakarmię

Ojciec naszczęście zdązyl wrócic i je wpuścił. A u mnie była kuzynka, rzadko wpada bo siedzi we Wrocku, pogadaliśmy troche. Krzysiek dopiero dojechał, rachunek za naprawe niezły, więc ten transport będzie stratny, tzn nie towar, ale koszty transportu oni pokrywają, u nas kosztowało by to z 4 razy mniej, ale cóż, dobrze ze nie utkneli tam na noc, tak wróci rano, biedny, jak mi go żal, tyle godzin na nogach.
Ja też jestem stękająca, chyba tylko czarna nie steka

reklama
Pati - eeee... Ty miesiąc tem odstawiłaś tą Luteine to chyba nie masz się co przejmować !! ja jeszcze ze 2-3 tyg będę brała !! zresztą..tego się nigdy nie rzewidzi kiedy Maluchy postanowią zobaczyć świat !!

ania no niestety maluchy decyduja a nie my

M dzwonił ze rusza i na nawigacji ma ze bedzie przed czwarta w domku.

Gosiu tak:))))) ja zaraz wykasuje ta zastepcza:)))
Patrycja to szczesliwej powrotnej drogo dla twojego M. i własnie o tym pisałam ze czy chciałas czy nie musiałas je nakarmic:tak:
ps jeszcze bedziecie mnie miały dosc jak zaczne porzadnie narzekac:cool2: bo na mnie niedziałaja hasła:
Kazda kiedys musi urodzić!!!! Na wszytko przyjdzie czas!!! Dzidzius sam wie kiedy wyjsc!!!:-p
Ja juz współczuje mojemu M i reszcie jak przyjdzie mój "czas"

czarna to będziemy narzekać razem

a ja właśnie skończyłam prasować, nie lubie iśc sama spać, wiec sobie wyszukuje zajecia

Hahaha dobra jestes:)))
Ja dzis mialam znów goscia (tak jak przypuszczałam jak nie mam planow zawsze ktos przylezie) był M brat i jakos nie mam z nim tematow i zeby niesiedziec jak na skazaniu powyciagałam ciuchy z Laury szafy i wsio wyprasowałam:)))) Wiem ze to niegoscinne ale ja nielubie tak siedziec bezczynnie i bez słowa. Co innego jak człowiek jest sam to moze sie rozozyc i ogladac a tak:sorry2:

idu polatac na allegro moze cos wpadnie w łapki:-p

reklama
hej witam się z rana, M już spi przyjechał przed 5, a mi się spac odechciało, czyli zasne za jakas godzinke, dwie.

Do góry