dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
na nieobecnosciach wazna wiadomosc od motylka a raczej od jej m :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorota ale musieliscie byc przy spisywaniu tych licznikow, niech wam facet pokarze pismo ze sm, bo dla mnie to dziwnie wyglada. A jak dlugo mieszkaliscie w tym mieszkaniu?? Poza tym jeszcze zima nie byla taka mrozna, chyba ze rozliczaja was ogolnie bo slyszalam ze tak tez robia. My tez mamy liczniki na kaloryferach i w zeszlym roku mielismy zwrot 400 zl, a wtym roku mamy miec jeszcze wiecej, wiec moze jak masz watpliwosci to popros o wszystkie rachunki i sama oblicz, bo miesiecznie placi sie jakis ryczlt za cieplo a potem to rozliczaja. Moze ten facet cce was jeszcze naciagnac.
Tak kiedys tam przyszedl jakis facet i spisywal grzejniki Ale teraz ropiero przyszlo rozliczenie.Nie wiem co jest grane a moze juz wczesniej byla jakas zaleglosc i teraz my mamy tak duzo zaplacicNie mam pojecia z tego pisma co pokazywal mamie nie widac rzadnego przekretu Coz zrobic jakos to trzeba bedzie zaplacic ale nie mam pojecia jak.Juz dzis M powiedzialam ze ma se na sobote jakas kase wykabinowac na dojazd do pracy bo ja juz nie mam kasy na nastepny tydzien jego dojazdow do pracy bo to jest 80 zl tygodniowo i juz nie wyrabiamy
Jakos wogole marnie widze to moje zycie jak juz bedzie OLIWIA i jak ja nie bede zarabiala nie wiem jak to z nami bedzie bo nie damy radyJuz jest na chollernie ciezko a jeszcze jakis ja grosz od czasu do czasu dostane a pozniej to juz nie wiem :-
-
-(
Ja sie wzialam za sprzatanie, Teraz robie kacik dla OLIWI do przebierania
Przewijak i kosmetyki ukladam I wlasnie napina mi sie brzuszek i fest trzyma i to na siedzaco mnie zlapalo
Jedno pranie juz zrobilam tylko powiesic trzeba Pozmywac i lazienke zrobic bo jest syf![]()