Dziewczyny jestem tu nowa i piszę, bo naprawdę mam już dość tej ciąży :-) Mam termin na 10 października ale od tygodnia czuję się jak by mnie czołg przejechał. Bolą mnie potwornie kości między nogami i kręgosłup. Nie wspomnę o ciągłych problemach z pęcherzem. Wy tez tak macie?
Już wszystkie jesteśmy zmęczone i każda odlicza dni do końca. Zawsze możesz tu wpaść i pogadać z nami to naprawdę pomaga i już się tak nie dłuży.
.Byłam u koleżanek w pracy-jakaś dziwna atmosfera przed tymi zwolnieniami Już nie czuć takiej sympatii między nimi jak wcześniej. Na szczęście kierowniczki nie widziałam Teraz ma moja sis do mnie na kawę przyjechać. Miłego wieczorka.:-)
To już wszedzie zwolnienia. Wczoraj czytałam, że mają masę ludzi na Poczcie zwolnic
ale mam doła masakrycznego.tak chce mi sie wyć jak nigdy dotąd. cały dzień szwędam sie po domu bez celu a teraz jeszcze dowiedziałam sie mój brat, mega kłamca, mydli oczy rodzicom a oni we wszystko jemu wierzą i zawsze go usprawiedliwią czyms, ale mi sie nie podobał sie kolor zas...ej kołdry, która moja mama kupiła to nie chciała ze mna przez telefon gadać a ten kawał fi...a nawet ze zdrady żony sie wykręci. mam taką złość w sobie że nie potrafi tego opisać.i chciałabym cos wiecej powiedziec rodzicom ale boje sie ze na taka odległość tylko bomba z tego wybuchnie.
moja mama przylatuje w piatek i szczerze- wcale za nią nie tęsknie.nigdy nie podejrzewałam że tak zmieni sie mój stosunek do mojej rodziny.
Ja mam super domyślnych rodziców i teściówkę. Jak chcieli dali nam kasę i powiedzieli, że mamy kupowac co chcemy i co nam się podoba. I to najlepsze rozwiązanie.
Ciekawe co u naszego Motylka?? Może walczy na porodówce??
Trochę mnie nie było i ileż ja tu miałam stron do ponadrabiania...jesteście pozytywnie zakręcone z tym BB
Dorka u mnie też dopiero rozliczją ogrzewanie i jeszcze nie wiem czy nie będę musiała coś płacić. W zeszłym roku mieliśmy nadpłatę...
A ja własnie piję kawusię i znikam na inne wąteczki. Pozdrawiam ciepluśko wszystkie mamuśki w pierwszym dniu jesieni