reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Mirabelka witaj :-)
A co do macicy to mnie lekarz powiedzial ze ja mam macice w dolozgieciu i nie wiem co to znaczy
moze ktoras z was wie?
A co bolow brzucha to tez czasem biore nospe aha i wicie co mnie czasem boli
brzuch jak na @ i ten bol mnie martwi moze ktoras wie cos na temat takich bolow jak na @ ?

Czesc dorotka 1234567 mam to samo plusrzywe połozenie na razie kazał leżec

mnie tam zaden lekarz nie powiedzial ze mam jakies skrzywienie na macicy
tylko ze mala macica i w dolozgieciu ale wydaje mi sie ze te dolozgiecie to nie
jest nic strasznego :tak: .
Ja tez leze non stop ale ja chyba przez tego krwiaka i przez to ze juz w tej ciazy plamilam i ciaza jest przez to zagrozona .
Jak ktoras zna sie na tych macicach to prosze napisac

sa_raa i jak poród w madurowiczu?? /Ja mysle o Matce polce.

Mirabelka Witaj!!!:-)

Moja macica tez ma dziwny ponoć kasztaut przycisne gina w poniedzialek niech mi mówi co i jak:)

Mój szef też nie byl zachwycony zwolnieniem,ja wysyłam meza to mi zanosi do pracy:)

Witaj Mirabelka:)

Ja równiez mam tyłozgięcie i mam leżeć na brzuszku...brzuszek pobolewa mnie od czasu do czasu - są to 2-3 minut kłócia.

Ale za to od tygodnia o 6.30 mam bliskie spotkania z klozetem wrrrr

Mój szef też nie byl zachwycony zwolnieniem,ja wysyłam meza to mi zanosi do pracy:)

Chyba żaden szef nie jest tak naprawdę zachwycony. Moja szefowa, przyjeła z uśmiechem wiadomość o ciaży - wtępnie ją przygotowywałam, ze chce iść na zwolnienie i że mam dziś wizytę. Właśnie piszę koleżankom z pracy "testament" po mnie - co, kiedy i dla kogo trzeba zrobić jak mnie nie będzie. A w poniedziałek zwolnienie przyniesie mąż;-)

Szef zrobił :szok:, ale przyjął to spokojnie, i powiedział żebym juz przy koniach tez nie pracowała. Ja czuje sie wmiarę, ale niewiem co można tyle czasu robić w domu, zaczyman leniuchować:-)

reklama
ppatqa ja też mam z tym problem, lekarz kazał mi leżeć, ale ja nie potrafię. Dzisiaj ugotowałam już obiad i umyłam 3 okna. Jutro moja mama do mnie przyjeżdża, bo to ona chciała myć moje okna, ale ja jakoś nie potrafię nic nie robić:baffled:

Do góry