reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Helloł ale zescie napłodziły:szok::szok:
Agamir ja też mam skrzywienie i mi lekarka kazał leżeć często na brzusiu i podłożyć rączki sobie pod brzuch. I z donoszeniem nie miałam problemu;-) Teraz też tak robie:cool2: A przy skrzywieniu macicy jest problem poczatkowy z USG cieżko co kolwiek zobaczyć.

Ok lece dalej poczytac co napisałyscie:cool2:

reklama
Czesc Czarna dzieki za pocieszenie tez leze na brzuchu czesto i faktycznie jest lepiej ale boje sie bardzo nawet nie wiesz jak badzo. Jutro wizyta u lekarza bo bli mnie bardzo jajnik. Pozdrawiam

Monia_wawa gratulacje tak duzej już fasolki.:tak:
ppatqa jak po wizycie?????:confused:
Dorotka27 ja tam nic nie widze u ciebie, chuda jak szczypior. A tak pozatym można juz stworzyć brzuszkowy wątek.:cool2:
Angie bedzie dobrze najwazniejsze to pozytywne myśli. ja też się obawiam co bedzie jesli bede musiała leżeć:confused:
Przecież przy Laurze to niemożliwe!!!! A do pomocy mam męża -cały dzień w pracy i córke- która też wiecznie w szkole lub na zajeciach poza lekcyjnych. Wiec zostaje sama. :sorry2:Pokaż no ten brzusi my tu ocenimy;-)
Avialle mnie też coraz częściej brzusio pobolewa i czasami aż od kręgosłupa promieniuje:-(.W poprzedniej miałam kłucie ale nie aż tak:no: Biore nospę i przechodzi ale w sumie musze cały czas brać:tak:. Zobaczymy jutro wizyta
Agamir bedzie dobrze leż ile wlezie na brzusiu. Maleństwu niezaszkodzi. Widze że jutro większość do lekarza na wizytę.

A ja mam wieczorem mega wzdęcia, to jest moja najwieksza zgroza w kazdej ciąży:baffled:

Hej moj skarbek ma 10,7 mm, serduszko bije, niestety mąż widział więcej odemnie bo przykleił sie do monitora.

Cześć dziewczyny, z przyjemnością dopisuję się do grona październikowych mam. Starałam się prześledzić wątek od początku i ... nie pozostało nic innego jak dołączyć - super rodzinna atmosfera. Ja zostanę mamą po raz drugi, ale z racji tego, że aż po 13 latach, czasami czuję się jakbym wszystko przeżywała po raz pierwszy :-) . Termin mam na 22 października. Pozdrawiam Was serdecznie na początek (mam nadzieję że nie strzeliłam jakiegoś babola w dołączeniu suwaczka itp, jak coś, to się poprawię:blink:)

Maluszek jest Ok, ale niezbyt dobry jest kształt pecherzyka, nie jest okragły i w jednym miejscu lekko wkeśniety, dostałam luteię 2 tabl. dowcipnie na wieczór i zwolnienie na 2 tygodnie. 1 kwietnia kolejna wizyta, i zobaczymy. Gin twierdzi że kształt nie powinien być kłopotem, ale strasznie się boję.
Musieismy powiedzieć rodzicom, bo jak zwolnienie to i tak by się domyslili.
Jutro ide zanieśc zwolnienie do pracy i powiedzieć szefowi.

reklama
ppatqa nie martw się kształtem, do października wszystko się unormuje;-)Mam nadzieję ze Twój szef normalnie zareaguje na wiadomość, a nie jak moja kierowniczka:-(Tak mnie zniechęciła do siebie, że nawet zwolnienie daję koleżankom żebym nie musiała słuchać jej komentarzy;-)Trzymam kciuki...
Mirabelka73 witaj, życzę spokojnych kolejnych miesięcy.

Do góry