reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

reklama
Sita na zdjęciu nie widać tak dobrze;-), wrzucam Wam film, byłyśmy w odwiedzinach i Paulinka znów przełamała strach tym razem chyba na dobre :tak::tak::tak: Oczywiscie widzę z bliska wiele nieprawidłowości ale teraz żyję tym co widzę z daleka a widzę Paulinkę pędzącą na swoich chudych nóżkach :tak::tak::tak: Jeszcze maila do rehabilitantki muszę skrobnąć i oczami wyobraźni widzę już jej uśmiech od ucha do ucha :-D

Wideo0135.3gp - YouTube
i wszystko w temacie, jestem umęczona bo wciąż chodzę za małą :zawstydzona/y:

Ajutro kolejne odwiedziny, tym razem u nas :-)

Również obejrzałam filmik jak Paulinka sobie radzi, jestem pod ogromnym wrażeniem, a jak pięknie potrafi wstać na nózki z siadu!!!!!!!! Super!!!! No mama teraz spacery będą ganiane:-D. Pozdrawiam.

Dorota jestem w szokuuuuuuuu bosko bosko bosko!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że już niedługo się spotkamy i na własne oczy zobaczę tą gwiazdeczkę, jest niesamowita. My narazie walczymy z katarem oby nic więcej z tego nie było. Ale jak tylko wyzdrowiejemy to się zdzwaniamy i widzę Was u nas. Buziaki

reklama
Do góry