reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

Jestem pod wrażeniem postępów Paulinki! Mam wrażenie, że teraz to powiedzą, że dogoniła rówieśników :) Przecież ona już się zabiera za wstawanie! Musisz chyba obniżyć łóżeczko, bo niedługo mała będzie w stanie z niego wyjść.
Poza tym widać, że bardzo radosna i towarzyska dziewczynka - pewnie ją przez święta wszyscy porozpieszczali ;) a takie dzieci często dodatkowo stymuluje jak coś się wkoło dzieje.
No i Paulinka powinna zostać miss uśmiechu :) Ten lekko zawadiacki uśmiech na koniec nagrania...

reklama
Kochane, łóżeczko obniżyliśmy wczoraj, po powrocie, jeszcze to ostatnie nagranie zrobiłam na wyższym poziomie. Tak, masz rację Majka mój brat i mama troszkę ćwiczyli z małą, tzn. pomagali jej siadać czy stawać w raczki. Stymulacja była ogromna, a ona, że ambitna, to wszystkim chciała pokazać co umie. Mam wrażenie, że Paulinka lubi się popisywać swoimi umiejętnościami, bo jak coś kombinuje to zaraz ogląda się czy ktoś patrzy :-D I wtedy właśnie te chochliki w oczach i uśmieszek swój pokazuje. Świetnie zniosła 3,5 godz podróż pociągiem, znalazła się w nowym miejscu, miała apetyt, zdobyła nowe umiejętności i co najważniejsze komunikowała się ze wszystkimi domownikami po swojemu. Święta uważam za bardzo udane i myślę, żeby częściej Paulinkę "do ludzi" zabierać, bo we dwie same to my zdziczejemy :-D

rzadko pisuję na forum ale muszę Wam serdecznie pogratulować tak wspaniałych postępów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D Paulinka jest WIELKA!!!! :) buziaki dla Was i trzymam kciukacy za dalsze postepy :)

Witam Was ogromnie. Jestem w szoku jakie postępy u Paulinki. Ostatnio nie mam czasu nawet zaglądać na forum ale to co tu widzę to mnie zaskoczyło. Rewelacja oby tak dalej. Franowamama ma racje jak tak dalej pójdzie, to nie będzie Wam potrzebna rehabilitacja. Ogromne gratulację, bardzo się cieszymy z Waszych osiągnięć. Buziaki

Możecie sobie wyobrazić jaką miałam minę jak pierwszy raz zobaczyłam Paulinkę w nowej pozycji... Jednym słowem szczęka mi opadła aż zapomniałam zrobić zdjęcie. A potem się poryczałam jak nikt nie widział, z radości oczywiście :-)

reklama
Do góry