reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

Tak ale ja nie wspominam tego szpitala dobrze. Godz odwiedzin niby są ale co chwila wypraszają, nawet na godz, bo robią zabiegi, bo przekazanie lekarzy... Zarazili mi dziecko bakterią... Paulinka miała tam zamykanego botalla, na samą operację nie narzekam, ale reszta... Trzeba mieć nerwy ze stali i dużo cierpliwości.

reklama
Jesteśmy już po usg przezciemiaczkowym :-):-):-)
Komory, nieposzerzone, tkanka mózgowa bez zmian ogniskowych, przestrzenie podtwardówkowe i szczelina pośrodkowa mózgu wąskie. I słowa dr. "Paulinka miała baaardzo dużo szczęścia" :tak:
Przeczytał wszystkie wyniki usg jakie robili jej w szpitalu, znów ktoś mówi, że to cud...

Jesteśmy już po usg przezciemiaczkowym :-):-):-)
Komory, nieposzerzone, tkanka mózgowa bez zmian ogniskowych, przestrzenie podtwardówkowe i szczelina pośrodkowa mózgu wąskie. I słowa dr. "Paulinka miała baaardzo dużo szczęścia" :tak:
Przeczytał wszystkie wyniki usg jakie robili jej w szpitalu, znów ktoś mówi, że to cud...

A niech to będzie i cud. Ważne, że Paulinka ma siły i chęci aby walczyć. Życzę wam takich cudów jak najwięcej.

Ogromne gratulacje!!! Świetnie że wszystko w porządku, nam też zrobili usg w szpitalu. U nas niestety wyszły komory poszerzone, wskażnik Ewansa 0.36. Nie wiem czy to dużo, wg pani doktor co robiła jest oki, a wg lekarza z oddziału niedobrze. I teraz muszę wybrać, która odpowiedź bardziej mi się podoba. Pozdrowienia od nas

Asso może powtórz badanie gdzie indziej, np. tam gdzie ja robiłam. Nam robił ordynator z PCK, któregoś z oddziałów, nie pamiętam, poszukam na wątku czestochowskim. On podobno dobry jest, a badanie kosztuje 50zł.

reklama
No właśnie się zastanawiam czy tak nie zrobić, bo trochę to dziwne, że powoli ustępowały te poszerzenia, w sierpniu jak wychodziliśmy było wszytsko oki, komory nieposzerzone, a tu teraz zupełnie inny opis. zobaczymy

Do góry