reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patryk - 27 HBD - 700gram - 33cm - 4 APG.

reklama
Kasiu, mały jest "bombowy" :):):)

Fajny facet Ci w domu rośnie :):)

Może na wiosnę, gdy choróbska pójdą precz zapoznamy naszych chłopaków ze sobą, a my napijemy sie kawki :-). Co Ty na to?
Mieszkamy od siebie rzut beretem, aż wstyd sie nie spotkać ;);)

Wiolunia ! No jasne :) jestem oczywiście za !! :) jak tylko trochę cieplej się zrobi to spotkanie jest obowiązkowe :) ja najwyżej napiję się herbaty bo kawy nie piję :) Wiolu a co u Was wogole? ja to nawet czasem nie mam kiedy napisać ,ale to nie znaczy że o Was nie myślę. :* będę się częściej odzywała na gg :* buziaki dla Was wszystkich dziewczyny !! i dla Waszych maluchów !! :*

No to super :)
Cieszę się i czekam na cieplejsze dni.

U nas do przodu. Szymon chodzi, powoli zaczyna gadać jest tylko jeden problem...chyba podczas cesarki nie odcięli mi pępowiny :-D:-D, syn nie spuszcza mnie z oka, wisi non stop na nogawce, jesteśmy jednością hehehe.
Poza tym jest ok, za m-c kończy 2 lata...nie do wiary, ze to już 2 lata :)
Zdrówka dla Patryka :)

Hej dziewczyny :)
Wybaczcie mi że nie pisałam, ale miałam problemów trochę na głowie. Już piszę co u Nas :) Wszystko wporządku, byliśmy w Łodzi 5 marca, dostaliśmy 4 synagis. Patryk ma 74 cm i waży 7 kg :) w srodę 20 marca jedziemy do Kardiologa. Ogólnie raz w tygodniu jeździmy do Bełchatowa na rehabilitacje NDT BOBATH. A Patryk to śmieszek i łobuz :) 1 kwietnia chrzciny :)
WP_000411.jpg

Załączniki

• WP_000411.jpg
    WP_000411.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 136
Hej Wam ! Pewnie część z Was juz o mnie zapomniała :p a może i nie? :) U nas jakoś leci dzień za dniem.. idą zęby.. wrzask, skrzek i wiele innych różnych odgłosów :) rehabilitujemy się raz w tygodniu. We wtorek jedziemy na konsultację do CZMP (Patologia Noworodka) i będzie miał Patryś robione USG głowy tak kontrolnie. 1 kwietnia Patryk miał chrzest :) a tu dla Was kilka zdjęć :*
WP_000679.jpgWP_000666.jpgV__6B00.jpg WP_000615.jpgSDC10949.jpgSDC10954.jpgSDC10983.jpg

Załączniki

• WP_000679.jpg
    WP_000679.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 140
  • WP_000666.jpg
    WP_000666.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 142
  • V__6B00.jpg
    V__6B00.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 131
  • WP_000615.jpg
    WP_000615.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 141
  • SDC10949.jpg
    SDC10949.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 170
  • SDC10954.jpg
    SDC10954.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 149
  • SDC10983.jpg
    SDC10983.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 138
Kasiu oczywiście, że nie zapomnieliśmy :-):-)

Super synek Wam rośnie...a jaki elegant w dniu chrzcin :):)...i to zawadiackie spojrzenie :):)

Fajnie, ze mały jest zdrowy.
A jak ruchowo??? Bo 1xw tyg rehab może świadczyć, że jest bardzo dobrze :-).
Buziaki dla Was...ciepłe dni się zaczęły, więc zapraszamy do nas w odwiedzinki. Czekam na jakis konkretny termin ;-);-):-)...bez wymigiwania sie hehehe.

reklama
Do góry