reklama
karolcia Can
Fanka BB :)
Ania teraz pewnie nie ma zbytnio czasu na zagladanie na babyboom.Ale wyslala juz zdjecia malej Zuzy na forum -mamusie i tatusiowie z Turcji-zagladnijcie.Malutka jest przesliczna!!!U mnie sesja na uczelni sie zaczela,nawet nie mam zbytnio czasu dla wlasnego dziecka Za tydzien bedzie juz po wszystkim.Czekamy z niecierpliwoscia na przjazd Alego.Bedzie w Polsce juz za 9 dni!!!!!!!!!Jestem cala w skowronkach a i Emrah nie moze sie doczekac,bo wciaz sie pyta kiedy pojedziemy na lotnisko po tatusia.Zobaczymy czy bedzie w stanie sie porozumiec z Alim po turecku,bo to juz juz prawie piec miesiecy jak jestesmy w Polsce i maly nie ma czynnego kontaktu z tureckim.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Czesc Kochane,
czasu faktycznie mam mniej ale staram sie byc na bierzaco z czytaniem. Oto moj skarb najukochanszy Aniolek- Zuza
tu z mamusia
a tu siama
z pieseczkiem
a tu mojej coreczce aniolki sie snia, tak grzecznie spi...
czasu faktycznie mam mniej ale staram sie byc na bierzaco z czytaniem. Oto moj skarb najukochanszy Aniolek- Zuza
tu z mamusia
a tu siama
z pieseczkiem
a tu mojej coreczce aniolki sie snia, tak grzecznie spi...
blond
mama dwoch urwiskow
a tak ja wygladam a raczej my w 39 tygodniu
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Juz lada dzien Blond... Super gigancik. Trzymamy kciuki!!!!
AnusiaKanusia- nie omieszkam skomentowac Twojej coruni. Coz za wspaniala fryzurke ma malutka. Rozwalaja mnie (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) takie bobaski z gestymi wloskami. Twoja kruszynka jest przeurocza. Niedlugo juz bedziesz mogla jej warkoczyki plsc HIHI :-)
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dzieki dzieki za komlementa w imieniu Zuzi, faktycznie wloseczki ma nieziemskie a jakie geste ;D. Fakt ze oboje z tatusiemszczycilismy sie zawsze bardzo gestymi wlosami...
reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
A oto moj silacz::::::
A tu odpoczywam po wysilku....
Czyz nie jestem slodka??? ;D
A tu odpoczywam po wysilku....
Czyz nie jestem slodka??? ;D
Podziel się: