reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

M_ktosia ano widzę ze u ciebie wesoło hihi ale pięknie dajesz radę a to najważniejsze! Ukochany niedługo wróci zobaczysz jak fo szybciutko minie ssczegolnie przy dzieciach!
Co do afro to pokaż malutka i jej włoski i coś poradzimy na nie!

Ja właśnie wróciłam z polskiej mszy z kazaniem pasyjnym piekne było ;)
A teraz spowrotem w pracy how fun! Bleh hihi

No ale buziaki dla was i pisać nie obijac sie!!! ;-)

reklama
Witam drogie panie :-)

Domiska twoja mała jest świetna, jak byłam w ciąży to myslalam jak bedzie wygladac moje dziecko, miało miec afro moj nos a taty uszy hehehe Wszystko jest nie tak hehehe

olivca ja tez miałam USG jak Domiska 2razy no i raz zeby sprawdzic czy jest dzidzius :-) wiec sie nie martw, nery szkodza zdrowiu i urodzie hehehe:-D

m_ktosia Równiez serdecznie witam i nie martw sie kilogramami, nie warto :tak:

dzięki dziewczynki, to tak jest jak się siedzi samemu w domu bez większych obowiązków więc skupiam się za bardzo na sobie. Ja wiem że jak sie ma już dzieci 9i dwóję i więcej) to pracy dużo a ja już się tego nie mogę doczekać:happy::happy::happy: żeby mieć już tylko jakieś zajęcie:)
Mogłabym patrzyc godzinami na zdjęcia waszych maleństw. Takie śliczne:-):tak::tak: i te oczka ach słodziaki

dzięki dziewczynki, to tak jest jak się siedzi samemu w domu bez większych obowiązków więc skupiam się za bardzo na sobie. Ja wiem że jak sie ma już dzieci 9i dwóję i więcej) to pracy dużo a ja już się tego nie mogę doczekać:happy::happy::happy: żeby mieć już tylko jakieś zajęcie:)

Witaj Olivica,ptak czytam twoja wiadomosc i przypominam sobie siebia jak ja bylam z mala w ciazy,kurcze odliczalam kazdy dzien do narodzin mojego malenstwa.musze przyznac ze bardzo ale to bardzo tesknilam za moja rodzina,choc mialam poparcie meza i jego rodziny zawsze czulam sie tak samotna ale jak narodzila nam sie Shannon to ta tesknota minela,zaczal sie nowy rozdzial w moim zyci i od chwili urodzin nie mialam czasu myslec o tesknocie.

A ja planuje isc do pracy, załatwiłam sobie znajomą która zajmie się mała na 2,5 godz. Wczoraj chciałam żeby Aisah ją poznała i co się okazało, nowe miejsce, nowi ludzie, wielki płacz :szok: W tym tyg. planuje ja przyzwyczaja do nowości będe tam chodzic 3,4razy w tyg. żeby mała się zapoznała z moją znajomą i jej domem. Myślicie że to wypali???

czesc dziewczyny...Domiska przesliczna ta twoja mala z tym afro...
aisah...tez sie dziwie i zazdroszcze ze twoja mala ma proste wloski..tez bym tak chciala...
moj maly coraz gorzej jest tak wymeczony ze zdarza mu sie przewrocic jak chodzi...i jest zmeczony probuje spac a nie moze zasnac,,, dak mi go zal..juz sama niewiem co robic...

Załączniki

• 101_1732.jpg
    101_1732.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 29
  • 101_1733.jpg
    101_1733.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 26
  • 101_1735.jpg
    101_1735.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 29
  • Desktop13.jpg
    Desktop13.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 101_1734.jpg
    101_1734.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Desktop14.jpg
    Desktop14.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 26
no ja na chwilke zagladam bo cieplutko na dworze niecale 30 stopni wiec pewnie wybierzemy sie do parku za jakis czas :)

musze wam wkleic jakies nowe w miare zdjecia hehe i pokazc malej wloski bo ma znacznie dluzsze niz na tych z podpisu :D udreki z tymi wlosami co niemiara hihi :D

w ciazy hihi i ja odliczalam i sie nie moglam doczekac malej po tej stronie brzuszka :D a teraz bym chetnie wrocila do tych czasow ciazowych achhhhhhhh :))

Witam dziewczyny!!!
domimo25 Śliczne masz dzieciaczki :tak: co do włosków Aisah to zaczynają jej się kręcic, wygląda dziwnie bo kazdy rośnie w inną stronę hehehehe
Domiska Ile masz tych stopni!!!:szok: Tylko pozazdrościc!!!

Witaj Olivica,ptak czytam twoja wiadomosc i przypominam sobie siebia jak ja bylam z mala w ciazy,kurcze odliczalam kazdy dzien do narodzin mojego malenstwa.musze przyznac ze bardzo ale to bardzo tesknilam za moja rodzina,choc mialam poparcie meza i jego rodziny zawsze czulam sie tak samotna ale jak narodzila nam sie Shannon to ta tesknota minela,zaczal sie nowy rozdzial w moim zyci i od chwili urodzin nie mialam czasu myslec o tesknocie.
No właśnie Bina ja się już nie mogę doczekać tego nowego rozdziału, dopóki się pracuje to ciągle ma się kontakt z ludźmi, my co pół roku musimy się przeprowadzac do innego miasta no i tym razem już nie pracuje bo miałam kłopoty z ciąży poza tym już kiedyś tu mieszkaliśmy więc czułam jakbym wracała do domku a tu nic, stare znajomości są telefoniczne a ludzie zabieganiL Ciężko samej w domku i no faktycznie za rodzinką się zaczyna tęsknić bo chyba więcej czasu na to, ach oby do lipca.
no ja na chwilke zagladam bo cieplutko na dworze niecale 30 stopni wiec pewnie wybierzemy sie do parku za jakis czas :)
Domisiu nawet nie wiesz jaką jestes szczęściar amając taką pogodę! Ile ja bym oddała za chociaż godzinkę w takim klimacie,jestem nawet gotowa na stałe wyjechac do Nigerii ale N.nie bardzo jeszcze chce.Bo tu słonko to produkt deficytowy,a endorfinki potrzebne każdemu przecieżJ

reklama
Do góry