reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
Elete Gratuluje przeslicznej coreczki..jest w prost przepiekna mala krolewna az mi sie zachcialo kolejnego malenstwa!!!
Witam kolejna przyszla mamusie Charlene..widze ze coraz wiecej nas...
buziaki dla wszystkich,,,wracam do sprzatania

Załączniki

• 100_1089.jpg
    100_1089.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 24
  • 100_1464.JPG
    100_1464.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 100_1675.jpg
    100_1675.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_1678.jpg
    100_1678.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 27
  • Desktop16.jpg
    Desktop16.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 29
  • Kształty - 2009.01.26 23.48.57 - (100_1677).jpg
    Kształty - 2009.01.26 23.48.57 - (100_1677).jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 24
  • Ramka obrazu - 2009.01.26 23.50.22 - (100_1679).jpg
    Ramka obrazu - 2009.01.26 23.50.22 - (100_1679).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 26
Elete WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Maleństwo cudowne:tak::tak::tak::tak:, nic dziwnego, ze została faworytką, cieszę się bardzo że możesz już przytulić tą kochana fasolkę:) Jeszcze raz moje gratulacje:rofl2:

Ja czuje, jakbym odnalazla meski odpowiednik mnie samej!! Nie wyobrazam juz sobie zeby moglo byc inaczej!! Przy nikim wczesniej nie bylam tak bardzo soba:) I nawet niejaka przeszkoda jezykowa nie mogla niczego popsuc. Dlatego pewnie jest cos takiego jak przeznaczenie:)

Niesamowite, ale czuje dokladnie to samo przy moim belgu:tak: Tak czulam na poczatku i po 4 latach nadal to samo.
Co do jezyka gier slownych itp. mam to szczescie ze Andy przedemna znal Polske, Polakow, nasza metalnosc, troche jezyk, wiec nie bylo tak zle. Nie zaczynalam od przyslowiowego zera:rofl2: Za to teraz zaczynam sie produkowac zeby nasza ratorosl mowila po polski i nie jest to takie proste , bo sa ludzie ktorzy usilnie probuja mnie przekonac ze mi to nie wyjdzie:wściekła/y: Bzdura oczywiscie, bo ja uparta jestem:tak:
Pozdrowienia

Paulinek pewnie że bzdura, dzieci szybciutko łapią, mały od znajomych ma dwa latka, slicznie mówi już po angielsku, pełnymi zdaniami, pojedyńcze słowa w ich językach(bo ona po rosyjsku a on po francusku) :-):rofl2::-DTo dopiero jest mętlik ale mały rozumie, babcie z obu stron pomagaja więc wszystko idzie jak się chce:);-)

Serwusik Wszystkim!Chcialabym do Was dolaczyc i dlatego co nie co napisze o sobie.Mieszkam w Anglii od 3,5roku.Poznlam tutaj wspanialego i kochanego czlowieka-pochodzi z Tanzanii chociaz imie ma francuskie Jean Claude.Mam dokladnie takie same odczucia jak misia83_83 i Paulinek.Dopiero teraz czuje,ze jestem szczesliwa.Jestem w 26tc z czego obydwoje sie cieszymy i z radoscia czekamy na synusia wrwz z moja corka.Pozdrowionka sla wszystkikch:-D

Serwusik Wszystkim!Chcialabym do Was dolaczyc i dlatego co nie co napisze o sobie.Mieszkam w Anglii od 3,5roku.Poznlam tutaj wspanialego i kochanego czlowieka-pochodzi z Tanzanii chociaz imie ma francuskie Jean Claude.Mam dokladnie takie same odczucia jak misia83_83 i Paulinek.Dopiero teraz czuje,ze jestem szczesliwa.Jestem w 26tc z czego obydwoje sie cieszymy i z radoscia czekamy na synusia wrwz z moja corka.Pozdrowionka sla wszystkikch:-D
Witaj bukila:-):happy: Ale fajniutko że nas znalazłas i do nas dołączasz. macie rację, z tą połówką to jest tak silne, że nie da się porównać do niczego innego i po prostu wie się od poczatku że z tym człowiekiem chce się spędzić każdą sekndę z reszty życia:tak::rofl2::tak::rofl2::tak::rofl2::tak::rofl2: Co tu dużo mówić: Szczęściary jesteśmy i tyle:) A jeszcze mieć przy boku Jean Claude..ach:) Byliście już w Polsce? Co smakuje mu najbardziej z naszej kuchni? Mój Ndu utkwił w Londynie, już trzeci dzień próbuje się wydostać więc mam już pewne że do Plski w okresie zimy na pewno nie zawita :sorry2:hihi, a tęsknię tak że wariuję prawie:nerd:

reklama
Do Polski dopiero mamy zamiar sie wybrac,bo J.C chce to wszystko zobaczyc w realu co ja pokazuje mu na fotkach.Niektore rzeczy nie mieszcza mu sie w glowie.A co do jedzenia to zje wszystko co ugotuje ale najbardziej lubi kotlety mielone z pieczarkami.Uwielbia takze kielbase obojetnie jaka bym kupila to jest very good.Powiem jeszcze,ze J.C czasem gotuje i bardzo mi to smakuje chociaz jedzonko rozni sie od naszego.
olivca a z jakiego kraju pochodzi twoj N?Mimo ze jest nam tu cakiem niezle to jednak zaczyna tesknic za swoim krajem.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry