reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Mieszkam w Irlandii od 3.5 roku. Z Aaronem poznalismy sie w pracy. Nie jestesmy malzenstwem i narazie w sumie nie planujemy bo dobrze nam tak jak jest:) Na dzien dzisiejszy nie planujemy wyjezdzac z Irlandii ale ja tez nie chcialabym mieszkac tu do konca zycia. Poki co jednak nie jest nam tu zle. Mamy prace i zyje nam sie dobrze:) Nasz synek bedzie mial na imie Alex:) Wlasnie dzis mielismy rejestracyjna wizyte w szpitalu. Zbadali nas i pomierzyli malenstwo no i jest wszystko super:) Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
o misiu no widze ze wszystko uklada sie dobrze i to jest najwazniejsze kochna! uwazaj na siebie i malego dzidziusia!!!:)) i milo Cie tu goscic hihi :D

wlasnie dziewczyny zauwyzylam ze na tym watku par polsko zagranicznych duzo dzieci a malo malzenstw:D zauwazylyscie?:D co moze byc tego powodem???:D

Misia ale fajnie Ciebie i tutaj mieć:) Witaj witaj:) Ja też mam nadzieję ze nie zostaniemy tu na cae życie:) Gdzieś do słoneczka chcę, żeby śniadanka jeść we własnym ogrodzie....
wlasnie dziewczyny zauwyzylam ze na tym watku par polsko zagranicznych duzo dzieci a malo malzenstw:D zauwazylyscie?:D co moze byc tego powodem???:D
mysle Domisiu ze to juz coraz mniej popularna i korzystna polityka prorodzinna... no i każdy przypadek jest jednak indywidualny. My akurat bedziemy mięli opóźniony ślub właśnie przez maleństwo bo przecież jak z wielkim brzuszkiem do ołtarza mam iść, ale to tylko przesunięcie terminu chociaż nie ukrywam że ku mojemu zaskoczeniu dostałam ładne pieniążki na które w końcu sobie zapracowałam a tak zostałabym bez niczego więc wracając do początku państwo młodym parom nie bardzo pomaga w chęci pobrania się.

Ostatnia edycja:
witaj Misia,

Domiska- miło Cie widzieć znowu....:-)
fajne macie zdjęcia, widać że wycieczka "krajoznawcza" ;-)
a gdzie te loczki? chyba że prostujesz włosy?
wydaje mi się że Wasza córka jest podobna do taty bardziej ;-).:tak:...

a z co do ślubów, to chyba jedno to polityka prorodzinna, drugie to zmiana obyczajowości..w każdym razie chyba lepiej wg mnie przynajmniej poczekać niż w polskim (?) stylu ślub z brzuszkiem..:tak:

ano zgadzam sie slub z brzuszkiem to nie to samo hihihi :))

Elete oj ihihi ja musze prostowac wloski codziennie :D opocz tego uzywam szamponu prostujacego odzywki prostujacej no i prostownicy codziennie :D
a mala nie wiem zmienia sie bardzo.. a poczatku byla podobna bardzo do taty teraz podobno bardziej do mnie :) chociaz kto to wie .. :D

a ty sie zbieraj do szpitala rodzic czy cos!

No u nas to jest troche skomplikowane. Ja juz raz wyszlam za maz....niestety moj wybor okazal sie porazka i to bardzo szybko bo zaledwie po pol roku trwania malzenstwa...:-(. Jak to czesto bywa szarpanina z moim mezem spowodowala, ze rozprawe rozwodowa bede miala dopiero teraz w marcu...Tak bardzo chcialabym miec to juz za soba i zaczac zycie bez tego ciezaru mysli o tym, ze wciaz jestem czyjas zona! Cala ta sytuacja troche mnie odepchnela od instytucji malzenstwa, mam w sobie jakis taki lek, mimo, ze w nowym zwiazku jestem szczesliwa jak nigdy wczesniej!! Jesli jednak w koncu zdecydujemy sie na slub, chcemy to zrobic gdzies w cieplym karju, bez tlumu gosci, tylko dla siebie :)

Domiska, wniosek taki- musisz wkleić aktualne zdjęcia małej, to zobaczymy do kogo jest podobna;-):-)...

a co do porodu to w końcu kiedyś urodzę pewnie:-D w sumie mam skurcze, ale te zapowiadające dopiero..:tak:

a to z włosami to ciekawie..moja kuzynka też sobie prostuje a ma takie ładne sprężynki..:tak:

witam wszystkie Panie,
wpadlam na chwilke bo ledwo zyje "trosze sie przeziebilam'
Domiska przesliczna masz ta malutka...
witam Misia..
Ellete ty tu jeszcze?
co tam u was?

Załączniki

• 100_1464.JPG
    100_1464.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 100_1678.jpg
    100_1678.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 30
  • Desktop16.jpg
    Desktop16.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 27
  • Kształty - 2009.01.26 23.48.57 - (100_1677).jpg
    Kształty - 2009.01.26 23.48.57 - (100_1677).jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 28
  • Ramka obrazu - 2009.01.26 23.50.22 - (100_1679).jpg
    Ramka obrazu - 2009.01.26 23.50.22 - (100_1679).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
oj ja to musze sobie poczekać jeszcze na takie śliczne zdjęcia jak wasze:rofl2: Już za tydzień i cztery dni, jeśłi maleństwo nie zrobi nam numeru to dowiemy się czy chłopczyk czy dziewczynka:happy:, jednak wierzę w nasza polską służbę zdrowia.
Domisio bardzo fajny pomysł z tym ślubem w ciepłych krajach, faktycznie pogoda pewna, bez zbędnych ciotek i taaaaaak romantycznie:) Niestety u nas w rodzini od lat nie było już żadnego ślubu więc wszyscy się nastawiaja na wielkie:szok:
Mam nadzieję że Ellete już rodzi

Do góry