reklama
blond_20
Czarownica
Ela a Ty jeszcze tu?;-)ja tu weszlam i myslalam ze bedzie cos w tym stylu:mam skurcze i jade do szpitala .albo kochane to juza tu cisza.nie no na luty sie nie zalapiesz chyba
a na kiedy Ci z USG wychodzilo?bo ja urodzilam tydzien po terminie z OM ale w dzien terminu z USG wlasnie.
a na kiedy Ci z USG wychodzilo?bo ja urodzilam tydzien po terminie z OM ale w dzien terminu z USG wlasnie.
za wcześnie na przygotowanie dla maluszka? Ale śmieszny ten ksiądz Albo twój brzuszek wydał mu się za malutki- w końcu nie ma tego doświadczenia hihi albo zabobonny...?Ale ksiądz? dziwne troszkę bo przeciesz to grzech wierzyś w jakies przesądy....
Elete
Fanka BB :)
Blond nie mam terminu z usg, bo jakoś w tym czasie nie byłam na wizycie..i uciekło...
także nie ma już jak tego odtworzyć....:-(
pozostaje sfera domysłów.... i tydzień czekania na wywołanie;-)...
dzisiaj idę na ktg i zobaczę co mi powiedzą w szpitalu (oprócz tego, że jest wysyp rodzących-bo to już wiem..)
Olivca, z tym księdzem to pewnie jedno i drugie...chociaż robił wrażenie otwartego na nowości...
także nie ma już jak tego odtworzyć....:-(
pozostaje sfera domysłów.... i tydzień czekania na wywołanie;-)...
dzisiaj idę na ktg i zobaczę co mi powiedzą w szpitalu (oprócz tego, że jest wysyp rodzących-bo to już wiem..)
Olivca, z tym księdzem to pewnie jedno i drugie...chociaż robił wrażenie otwartego na nowości...
julitkakrol
Szczęśliwa mama Ksawerego
Ciekawe czy wróci po tym ktg:-)
blond_20
Czarownica
trzymam kciuki zeby sie zaczelo!!!
Elete
Fanka BB :)
no to jestem:-)... coś nie tak było z tymi kciukami;-)...
Blond chyba poproszę Rafałka o to ..
także podsumowując mam jeszcze 10 dni do wywołania...
bo nikt się nie podejmie tego wcześniej-jak mi powiedziano (mój lekarz prowadzący nie dyżuruje)
a położna mnie straszyła że dziecko się nie rusza jak powinno- a lekarz, że to jest mniej ruchów, ale nadal w normie..
Blond chyba poproszę Rafałka o to ..
także podsumowując mam jeszcze 10 dni do wywołania...
bo nikt się nie podejmie tego wcześniej-jak mi powiedziano (mój lekarz prowadzący nie dyżuruje)
a położna mnie straszyła że dziecko się nie rusza jak powinno- a lekarz, że to jest mniej ruchów, ale nadal w normie..
reklama
julitkakrol
Szczęśliwa mama Ksawerego
No to cierpliwości, jesteście na dniach, jeszcze chwila i się uściskacie...
Podziel się: