reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

leniwie moja Droga bardzo leniwie ale u mnie nowośc bo wreszcie mogę coś zjeść wiec nie mogłam się oprzeć i były pierożki takie ruskie podsmażane ach, ale co, kochanie w pracy wiec sama świętowałam:)

reklama
Olivca to dobrze że już możesz jeść :-),
czyli masz kolejny etap za sobą;-)?
u nas był ksiądz dzisiaj i dziwił się że są rzeczy dla maluszka, mówił że wcześnie...:baffled:

Ela a Ty jeszcze tu?;-)ja tu weszlam i myslalam ze bedzie cos w tym stylu:mam skurcze i jade do szpitala .albo kochane to juz:-Da tu cisza.nie no na luty sie nie zalapiesz chyba
a na kiedy Ci z USG wychodzilo?bo ja urodzilam tydzien po terminie z OM ale w dzien terminu z USG wlasnie.

:szok:za wcześnie na przygotowanie dla maluszka? Ale śmieszny ten ksiądz:) Albo twój brzuszek wydał mu się za malutki- w końcu nie ma tego doświadczenia hihi albo zabobonny...?Ale ksiądz? dziwne troszkę bo przeciesz to grzech wierzyś w jakies przesądy....:)

Blond nie mam terminu z usg, bo jakoś w tym czasie nie byłam na wizycie..i uciekło...
także nie ma już jak tego odtworzyć....:-(
pozostaje sfera domysłów.... i tydzień czekania na wywołanie;-)...
dzisiaj idę na ktg i zobaczę co mi powiedzą w szpitalu (oprócz tego, że jest wysyp rodzących-bo to już wiem:-D..)
Olivca, z tym księdzem to pewnie jedno i drugie...chociaż robił wrażenie otwartego na nowości:tak:...

dziewczynki a mam pytanie co najbardziej lubią wasi mężowie z naszej polskiej kuchni? U nas królują krokieciki i pierogi ale wszystko obowiązkowo z mięskiem:tak:

no to jestem:-)... coś nie tak było z tymi kciukami;-)...
Blond chyba poproszę Rafałka o to ..:-D
także podsumowując mam jeszcze 10 dni do wywołania...
bo nikt się nie podejmie tego wcześniej-jak mi powiedziano (mój lekarz prowadzący nie dyżuruje)
a położna mnie straszyła że dziecko się nie rusza jak powinno- a lekarz, że to jest mniej ruchów, ale nadal w normie..

reklama
Do góry