reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

:laugh:
Hey dziewczyny ...przez chwilke bylo tu naprawde cicho :laugh:
Miedzy mna a Goranem jest tylko 8 lat roznicy i mysle ze w naszym przypadku jest to wsam raz :laugh:
dziewczyny przyslijcie zdjecia swoich pociech , musze sie napatrzec , moze wtedy zaowocuje , bo znowu klapan w tym miesiacu ....pozdrawiam..... :laugh:

reklama
hello wiec ja sie pochwale naszym   Marceli:)

dscn08678jo.jpg

dscn08635qz.jpg

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Asiunia22 jaki malusi milusi bobasek , przepiekny i ma takie orginalne imie :laugh:
po prostu cudo w spioszkach , gratulacje ........tez chce takiego .......

silunia dziekuje :) imie to na poczatku mialo byc Maxim lub Kacper czy Patryk ale zostalo Marceli (Marcel) no i calkiem mu pasuje ;)
maluski jest jak sie urodzil (2 tygodnie temu) to mial 2400 i 50 cm na dzien dzisiejszy wazy 3200 wiec rosnie chlop:)tylko troche niegrzeczny jest ;)i meczy mame i denerwuje....ale co zrobic :)

tez napewno bedziesz miala takiego:)alba taka;)

Gratuluje bobasa!!!Jej, ja sie boej, ze tez bede miala po porodzie takie hustawki humorow, i zboje sie,z e bede plakac z byle powodu albo bez powodu. Och, moze sie za mocno przejmuje..
Ale juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy mieli dzieciaczka. No. jeszcze 7mies:)

Tamaruniu niemartw sie tych hustawek nie powinans miec , ja w sumie mam lekkie zalamania ale to z powodu ze synek jest niegrzeczny i wiadomo nerwy i stres...
a jak urodzisz dzidzie spiaca i spokojna to mowie ci sama radosc bedzie:)

A czy to prawda,ze jak sie mama denerwuje w czasie ciazy, to potem nerwowe dziecko sie rodzi?A jak sie nie denerwuje, to spokojne?Jak to u Was mamy bylo?
Ale bobaska masz cudownego!!!

Tamaruniu ja dokladnie niewiem jak to jest ale na swoim doswiadczeniu to raczej prawda. Ja bylam czesto zdenerwowana w czasie ciazy no i teraz maluszek jest strasznie nerwowy wiec mysle ze to moze byc od tego no i urodzil sie 2400 bardzo maluski to tez moga powodowac nerwy....
jeszcze zalezy czy matka czesto i mocno sie denerwowala czy raz kiedys..:)

Witajcie Dziewczyny!
ASSALAM ALEIKUM Tamarunia i Eliall.
Fantastyczny watek naszych zmiksowanych malzenstw i par. Przeczytalam wszystkie posty i mam jedynie nadzieje, ze nasze wspolne pisanie bedzie bardziej owocne wraz ze zblizajaca sie zima ;)
Co do naszego Dzidziola, to macie go na zdjeciu. Napewno bedzie przystojniakiem, wiekszym niz jego tata ;D
Tymczasem goroco pozdrawiam z Lodzi
S.

reklama
Do góry