reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

W Turcji dzieciaczka obdarowuje sie zlotem na szczescie (takie zlote medaliki z wizerunkiem Ataturka, obdarowuje sie tez nimi mloda po slubie) ale o przekuwaniu uszu nic mi nie wiadomo. Pozdrawiam. Ania

reklama
;)
Tamarunia to zadna tajemnica :laugh:
Ja jestem wyznanania rzymsko katolickego , moj Goran takze byl wychowywany w tej wierze ... jednak teraz jest zdecydowanym ateistą , nie jest zadnego wyznania ... czasami mi to przeszkadza, ale takiego go kocham i te male roznice moge przeskoczyc ;)
mojemu malenstwu przekaze wszystko w to co ja wierze ( tak ustalilismy z Goranem ) i chcialabym by bylo katolikiem , ale ostatecznie to ono wybierze gdy juz do tego dorosnie ...
;)

Witam wszystkie nowe pary mieszane dawno tu nie zaglądałam,fajnie że jest nas coraz więcej moje dziecko ma już rok zaczyna mówić troche mąż mówi do nie po angielsku a ja po polsku 3 język to nigeryjski jak troche podrośnie .Pozdrawiam Was serdecznie pokażcie fotki Waszych bobasków

witam,
ja i moj narzeczony rowniez jestesmy para -pol-zagraniczna,,, chcialam sie z wami serdecznie przywitac.
.chociaz dzieli nas spora roznica weku dla nas to i nie ma znaczenia rozumiemy sie wspaniale...mam jedynie nadzieje ze dla malenstwa co na swiat ma zamiar przyjsc za okolo 3 miesiace tez nie bedzie nasza roznica wieku sprawiala problemu pozdrawiam goraco karolina...

hello fajnie ze was tu coraz wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

caro18
niemartw sie u mnie i mojego narzeczonego tez jest spora roznica wieku ale waze ze sie rozumeicie :)

No w koncu sie cos ruszylo!!!Witam dziewczyny!!JUz myslalam, ze nikt sie nie bedzie tu odzywac!!Ja mam pytanko, czy ktos z praktyki wie jak to jest, jak sie mowi do dziecka w rozbnych, co najmniej dwoch jezykach?wiem, ze takie dzieci zaczynaja pozniej rozmawiac, ale czy to sie w ptraktyce sprawdza?Jak to jest z WAszymi dziecmi albo dzicmi znajomymch?
A jesli chodzi o roznice wieku, to w tych parach mieszanych to chyba sie dosc czest zdaza?Bo caro18 i asiunia 22 u was jest roznica, jak mowicie spora, a u mnie i mojego meza rowniez, bo 14lat:)
Pozdrawiam dziewczyny!!! :laugh:

witam,
moj nazeczony.. urodzil sie Belgi... ale majac 2-3 miesiace wyprowadzil sie do niemiec... pozdrawiam karolina

hellooo

caro18 a to witam moj narzeczony tez w tym wieku wyprowadzil sie z rodzicami do niemiec a w jakiej czesci mieszkacie????

Tamarunia moj synek jeszcze za maly na mowienie ale chcemy uczyc do i po niemiecku i polsku ale narazie mowie do niego po polsku poniewaz ten jezyk ja lepiej znam a jak bedzie starszy to po niemiecku:)
a roznica wieku to mas zracje chyba u wiekszosci z nas jest;) u mnie 12 latek:)wiec tez niezle nie?

mulanova to masz juz sporego dzidziusia:) ja juz sie niemoge doczekac kiedy moj taki bedzie bo teraz mam duzo problemow z nim i nerwow az czasem mi one puszczaja:)

aniusiakaniusia a jak z twoim brzuszkiem??jak sie czujesz??

reklama
Do góry