reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Stanolu w takim razie bardzo chetnie  ;) , jak tylko amy wyzdrowieje , bo te oczy mnie poprostu zaczarowaly  :laugh: po kim takie duze ma oczeta????  :laugh:
Teraz mieszkam na Krowodrzy , dokladniej na ulicy Rusznikarskiej , niby daleko , ale w sumie wszedzie blisko  :laugh:
podaj czas i miejsce godziny zero  :laugh: oczywiscie jak mala bedzie na silach

reklama
Przesliczna na Amy i cudny Marcelek, ojoj, az nie moge sie doczekac na swoja malutka, na razie w brzuszku mnie wlasnie kopie. A Ty Stanolu naprawde superzgrabna jestes, w ogole nie powinnas myslec, ze coz jest nie tak!!! ;) U nas wszystko ok, choc plany zyciowe byc moze znowu sie zmienia bo Tony byc moze zacznie dobra prace w Stambule wiec jeszcze nie jest pewne, ze tam nie zamieszkamy na jakis czas, hhm, ale do wojska i tak isc musi, oby udalo sie to wszytsko jakos sensownie ulozyc. Zakrecony ten nasz tatus ale zawsze taki byl....A to domek naszej Zuzy
pb010006v0dp.jpg

picture028v8ht.jpg
A to ja i Tony :laugh:

ANUSIAKANUSIA KURCZE POPROSTU WYGLADASZ SLICZNIE I TONY niczego sobie gratulacje no i zuza juz tuz tuz fajnie
to wojsko mnie rozwala ale przeciez jak pracuje z a granica to musi specjalnie przyjezdzac??
jak to jest ??

siluniu ja tez na krowodzry mieszkam to juz wogole czad koniecznie sie spotkam jak tylko amy wyzdrowieje
teraz lezy w lezaczku i patrzy na mnie jak szalona co ja tak stukam i te oczka ma takie zapuchnietei zaplakane i kicha co minute no i rownoczesnie pierdzioszki smrodki puszcza a przy tym jest tak zdziwiona ze to ona takie dzwieki wydaje naprawde slodka jest
i zal mi jejj bo zaczyna miec chyba stan podgoraczkowy

wysle wam zdjecia z mojej ciazy jak wygladalam bo zdjecie Anusi kanusi mnie rozczulilo i wspomnienia wrocily wiec sie z nimi z wami podziele
jak to bylo jak Amy byla w brzuszku...

;)
czesc dziewczyny , zanim wpadne w wir pracy , bo niestety duzo jej dzisiaj ,to tylko powiem cuda :)
chodzi mi o wasze brzucholiki....Anusia , Stnola pieknosci .....mam nadzieje na bardzo podobny ::)
trzymajcie sie cieplutko dzisiaj i dbajcie o malenstwa te w srodku jak i juz na zewnatrz....pochwale sie wam jeszcze , ze wczoraj urodzila zona mojego przyjaciela ....jego corcia jak on to mowi najpiekniejsza kobieta pod sloncem dostala 10/10 wazy 3 kg i ma na imie Aleksandra ;)....
Stanolu ucaluj malenka niech szybciutko wraca do zdrowia aby ciocia Sylwia mogła ja totalnie rozpiescic :laugh:
jeszcze raz pozdrawiam
papap

Jeju dziewczyny przerazacie mnie ta wasza waga!  ;) :) ja o swojej nic nie wspomne w takim razie bo daleko od was odbiegam...  chociaz przyznam sie ze prawie nic ni przytylam do 7 miesiaca ale pozniej to juz jak krowa sie roztylam no i tak pozostalo...(a jednak wspomnialam  :laugh: ;)), jednak moj tez nie byl olbrzymem jak sie urodzil 2558g i 47 cm

Stanolu superacka ta wasza rodzinka ,mama laska,tato przystojniacha a dzieciatko sama slodycz

Anusiukanusiu piekna mamusia z ciebie bedzie
Tak wogole widze ze na tym forum same laski... ale coz sie dziwic to przeciez slowianki

a tak dla wspomnien to ja tutaj na baby shower(ta z okragla mordka),ta duga tez w ciazy,ale napisze cos otym pozniej ,bo musze leciec maly placze,w sumie to sie drze...

Witam dziewczynki,piekne jestescie Stanolu gratuluje rodzinki silunia daj troche prezentow . a to nasza rodzinka jeszcze w trojke ,ale tylko do lutego

reklama
Do góry