reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

hej

silunia niemam deity poprostu mam taka budowe , mam 164cm wzrostu przed ciaza tez tyle wazylam wiec powrocilam do swojej normy:) ale fakt jem dosyc duzo ,uwielbiam slodycze no i sie nie ograniczam:) to chyba rodzinne albo taka przemiana materii;)

stanola sliczna z was rodzina a maluszek jaki slodziuski:)kiedy moj taki duzy bedzie:)

reklama
kochana  chudosc  chudosc  i chudosc  to moje marzenie ale  jeszce  nic z Tego   w ciazy  przytylam  6  kg  i  zrzucilam  szybko ale  mam  taki apetyt  ze  nie  wyrabiam caly czas  bym jadla i jadla i jadla  
pozazdroscic  asiuniu22  bardzo ..
malenstwo tez  masz  sliczne i jak  szybko przybiera na wadze  ...super  
moja   wazyla  2470 i miala  51  cm  a  teraz ma 4 miesiace i wazy juz 6300  ale  babka z  niej  duza

:)
asiunia ja mam tyle samo wzrostu co ty 164 cm , a waze 52 kg. Musisz bardzo szczuplutko wygladać , zazdroszcze ;)
stanola dziewczyna jak marzenie , przesliczne duze oczy ;) spacerek widze , ze nad wisłą :), tez tam czesto spaceruje , moze kiedys was spotkam ....
gdzie chodzisz z malutka na basen? czy sa to jakies zajecia dla maluszkow , czy tak rekreacyjnie ?
pozdrawiam serdecznie

stanola ale ze zdjecia widac ze szczupla jestes taka w sam raz bo za chudym byc to tez zle:) a twoja figura mi sie wydaje jest super.
malutko przytylas w ciazy ja w 9 miesiacu wazylam 55kg wiec jednak te 10 przybralam...chociaz nie bylo tego widac ale jednak na wadze sie rzucalo w oczy hehe;)
a dziewczynka twoja jest kochana jaka na super oczka , te byla malutka a teraz jaka juz duza:)ciekawe ile moj bedzie wazyl w 4 miesiacu:)
takze neimartw sie o figure bo naprawde jest okey:)

kurcze ale wiecie jak to jest z tymi figurami innym sie wydaje ze jest ok a ty zawsze sie czegos doczepisz i ja tak sie doczepilam
i chcialabym schudnac ok 4 kg le narazie jem i jem wiec jak przestane karmic Amy to sie tym zajme

siluniu a miezkasz w krakowie ? bo jak tak sie moze umowimy ??

:)
Tak, stanolu mieszkam na razie jeszcze w Kraku....
Jak tylko znajde czas to bardzo chetnie ...boje sie tylko , ze twojej malenkiej nie wypuszcze z rąk , jest przesliczna , a ja widząc takie pieknosci rozpływam sie ....bardzo bym juz chciala miec swoje :(

TO KONIECZNIE MUSIMY SIE SPOTKAC KONIECZNIE

JA TEZ NARAZIE JESZCZE KRAKOW WIEC DOPOKI JESTESMY TO KONIECZNIE
NARAZIE AMY JEST TROSZKE CHORA ALE NAPEWNO WKRPTCE SIE ZOBACZYMY KONIECZNIE A W KTOREJ CZESCI KRAKOWA MIESZKASZ??

reklama
Do góry