reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
hellooooooooo kochane dziewczyny:)

wlasnie mam chwile i zatesknilam sie;)moj synek zasnol zaraz wkleje jego zdjecia.
anusia kanusia jak zdrowko???jak brzuszek rosnie???

stanola co sie stalo z malenstewm????biedactwo kochane bylas u lekarza co mowil??mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze trzymam kciuki!!informuj nas na bierzaco...

blondi witam ojciec mojego dziecka tez mieszka w niemczech z jakich okolic jestes??

silunia wkleje fotki juz:)

a to moje kochane serduszko:):)

dscn12845gz.jpg

i tu tez:)

beznazwy18ac.jpg

dscn11475bv.jpg

dscn10862ht.jpg

TO NASZ MARCELEK MA JUZ 8 TYGODNI:):):):)

Asiu sliczny ten twoj syneczek, widac ze drobniutki(chodzi mi o to ze nie jest grubaskim)- moj tez taki byl,napisz ile wazyl i mierzyl jak sie urodzil

Stanola, so rozne sposoby na wkejanie zdjecia ja korzystam z http://www.imageshack.us/
, tam nie musisz zmniejszac juz zdjecia.
wiec tak:wybierasz sobie zdjecie w okienku potem host it , tam wyswietlaja ci sie rozne linki ,ja wybieram hotlink for forums,zaznaczasz
nastenie kopiujesz, a pozniej to juz tylko wklejasz w forum tam gdzie piszesz

hej

agniecha25 synek bedzie po mamusi:) ja teraz miesiac po ciazy waze 44 kg a on jak sie urodzil wazyl 2400 i miezyl 50 cm miec tez malusko:)a teraz wazy juz 4500;) hehe

Asiunia dzidzia piekna , musze sie napatrzec , wazysz 44kg !!! po ciazy !!!??? matko ja takiej wagi w zyciu nie mialam a nie jestem za wysoka ;) jestes na jakiejs diecie czy malenstwo z ciebie wszystko wysysa ;) pozdrawiam serdecznie

reklama
przesylam pare zdjatek mojej coreczki malenstwo biedne...tak sie meczy ma zapaleni e gardla oraz tzw katar zatokowy usadzony wysoko ze nie da sie go odciagnac
dzieci generalnie niemaja zatok jeszcze wyksztalconych wiec nie sa to zatoki i ich infekcja tylko jakis wirusowy katar

wysle wam zdjatka mojej malutkiej z basenu sprzed kilku tygodni

Do góry