reklama
hellooooooooo kochane dziewczyny
wlasnie mam chwile i zatesknilam siemoj synek zasnol zaraz wkleje jego zdjecia.
anusia kanusia jak zdrowko???jak brzuszek rosnie???
stanola co sie stalo z malenstewm????biedactwo kochane bylas u lekarza co mowil??mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze trzymam kciuki!!informuj nas na bierzaco...
blondi witam ojciec mojego dziecka tez mieszka w niemczech z jakich okolic jestes??
silunia wkleje fotki juz
wlasnie mam chwile i zatesknilam siemoj synek zasnol zaraz wkleje jego zdjecia.
anusia kanusia jak zdrowko???jak brzuszek rosnie???
stanola co sie stalo z malenstewm????biedactwo kochane bylas u lekarza co mowil??mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze trzymam kciuki!!informuj nas na bierzaco...
blondi witam ojciec mojego dziecka tez mieszka w niemczech z jakich okolic jestes??
silunia wkleje fotki juz
agniecha25
Zaangażowana w BB
Asiu sliczny ten twoj syneczek, widac ze drobniutki(chodzi mi o to ze nie jest grubaskim)- moj tez taki byl,napisz ile wazyl i mierzyl jak sie urodzil
Stanola, so rozne sposoby na wkejanie zdjecia ja korzystam z http://www.imageshack.us/
, tam nie musisz zmniejszac juz zdjecia.
wiec tak:wybierasz sobie zdjecie w okienku potem host it , tam wyswietlaja ci sie rozne linki ,ja wybieram hotlink for forums,zaznaczasz
nastenie kopiujesz, a pozniej to juz tylko wklejasz w forum tam gdzie piszesz
Stanola, so rozne sposoby na wkejanie zdjecia ja korzystam z http://www.imageshack.us/
, tam nie musisz zmniejszac juz zdjecia.
wiec tak:wybierasz sobie zdjecie w okienku potem host it , tam wyswietlaja ci sie rozne linki ,ja wybieram hotlink for forums,zaznaczasz
nastenie kopiujesz, a pozniej to juz tylko wklejasz w forum tam gdzie piszesz
Asiunia dzidzia piekna , musze sie napatrzec , wazysz 44kg !!! po ciazy !!!??? matko ja takiej wagi w zyciu nie mialam a nie jestem za wysoka jestes na jakiejs diecie czy malenstwo z ciebie wszystko wysysa pozdrawiam serdecznie
reklama
stanola
Aktywna w BB
przesylam pare zdjatek mojej coreczki malenstwo biedne...tak sie meczy ma zapaleni e gardla oraz tzw katar zatokowy usadzony wysoko ze nie da sie go odciagnac
dzieci generalnie niemaja zatok jeszcze wyksztalconych wiec nie sa to zatoki i ich infekcja tylko jakis wirusowy katar
wysle wam zdjatka mojej malutkiej z basenu sprzed kilku tygodni
dzieci generalnie niemaja zatok jeszcze wyksztalconych wiec nie sa to zatoki i ich infekcja tylko jakis wirusowy katar
wysle wam zdjatka mojej malutkiej z basenu sprzed kilku tygodni
Podziel się: