reklama
Aisah
Czekoladka Aisah :)
Sencilla zgadzam się z twoją opinią :-)
Mamy teraz tydzień jesiennych wakacji siedzimy w domciu bo pogoda jesienna, chłodno i ponuro :-(
Miłego dnia życzę wszystkim
Mamy teraz tydzień jesiennych wakacji siedzimy w domciu bo pogoda jesienna, chłodno i ponuro :-(
Ostatnia edycja:
aisah to my mamy takie polroczne domowe wakacje bo tu jak zaczelo padac to przestanie w marcuSencilla zgadzam się z twoją opinią :-)
Aisah
olivca my serio mamy jesienne wakacje, mieliśmy bo od poniedziałku znowu do szkoły Masz swoje małe słoneczko w domu, więc uśmiechem będzie umilac Ci dzień. Śliczna jest niesamowicie
a dziękuję, zapatrzyłam się na waszą Aishę i widzisz,, udało się no i prawda, to takie żywe słoneczko w domku, tylko że jak za oknem leje od tygodnia to szkoda mi takiego słoneczka tylko w domku trzymać Na spacerkach dużo lepiej spała. No, chyba że gdzies do centrum handlowego na spacerek pojedziemy- takie to teraz spacerki mają nasze dzieci.olivca my serio mamy jesienne wakacje, mieliśmy bo od poniedziałku znowu do szkoły Masz swoje małe słoneczko w domu, więc uśmiechem będzie umilac Ci dzień. Śliczna jest niesamowicie
iza813
mama Szymka i Samuela
w poniedzialek mialam usg i pani gin nie powiedziala mi kto ukryqa sie wmoim brzuszku:-( a taka ciekawa jestem
Aisah
iza813 w 20 tyg. lekarz może określic płec dziecka, poczekaj to troche, zlaci szybciej niz myślisz
olivca centrum handlowe dobre rozwiązanie hehehe i dziecko oswaja sie z hałasem Trzymam kciuki za ładną pogodę
olivca centrum handlowe dobre rozwiązanie hehehe i dziecko oswaja sie z hałasem Trzymam kciuki za ładną pogodę
iza813
mama Szymka i Samuela
aisah a jak mi dzidzia pupe pokaze??
Aisah
To sobie jeszcze poczekasz trzymam kciuki za rozstawione nóżki :-)
reklama
M
m_ktosia
Gość
czesc. dziwczyny...obudzilam sie jak zwykle..
nie bede sie wiec rozpisywac bo nie jestem na biezaco co u was ale w ulubionych wciaz mam linka do tego forum i raz w roku znajde czas coby wejsc na ta stronke
tyle tylko wiec, ze pozdrawiam z dalekiej szwecji i duzo zdrowka zycze wszystkim
moze kiedys znajde wiecej czasu
a poki co trzymajcie sie
pozdrawiam
pa
nie bede sie wiec rozpisywac bo nie jestem na biezaco co u was ale w ulubionych wciaz mam linka do tego forum i raz w roku znajde czas coby wejsc na ta stronke
tyle tylko wiec, ze pozdrawiam z dalekiej szwecji i duzo zdrowka zycze wszystkim
moze kiedys znajde wiecej czasu
a poki co trzymajcie sie
pozdrawiam
pa
Podziel się: