reklama
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Nuna punkcję i transfer robił dr Wojew.... konkretny facet ...
Martwię się oczywiście czy dalej będzie ok i czy będzie ładnie wzrastać ..., słyszałam , że koło 9 , 11 dnia może wzrost spaść , ale nie musi oznaczać nic złego .. dziś 9 zobaczymy co będzie...
Martwię się oczywiście czy dalej będzie ok i czy będzie ładnie wzrastać ..., słyszałam , że koło 9 , 11 dnia może wzrost spaść , ale nie musi oznaczać nic złego .. dziś 9 zobaczymy co będzie...
Madziulka Rz
Dzisiejszy wynik to 115
Nie wiem kiedy przestanę się bać ....
Nie wiem kiedy przestanę się bać ....
zuzik85
Madziulka...tak się cieszę Dmucham i chucham... Niech betka rośnie :-)
Jestem po pierwszej IUI. Przede mną długaśne dwa tygodnie oczekiwania.
Żołnierzyki poprawiły się kosmicznie (w styczniu 5% ruchomych, a w marcu 77%), pęcherzyki wystymulowane, teraz dupek i kwas foliowy. Czekamy...
Jestem po pierwszej IUI. Przede mną długaśne dwa tygodnie oczekiwania.
Żołnierzyki poprawiły się kosmicznie (w styczniu 5% ruchomych, a w marcu 77%), pęcherzyki wystymulowane, teraz dupek i kwas foliowy. Czekamy...
Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim
madziulka mega gratulacje, podczytałam na "kto po in vitro" beta pięknie rośnie, super następna mamusia się szykuje
zuzik to teraz za ciebie trzymamy kciuki, a czym twój m się suplementował że tak wynik się podniósł ?
jup co tam u ciebie i dzieciaczków ? jak się czujesz ?
rea a ty już zwarta i gotowa na przyjęcie maluszka ? jak ja już bym chciała być tak jak ty na finiszu
katarina a tyś gdzie się schowała melduj się ;-)
madziula a ty kiedy wracasz po malucha ?
joasik, goyah, sisi, milena jak wasze maleństwa ? wy to pewnie wogle czasu nie macie, maleństwa pochłonęły cały wolny czas
czerwona oliwko odezwij się
alutka co u ciebie ?
faro a ty jak się czujesz ? a u ciebie co będzie ?
przyznaje że reszty nicków nie pamiętam, ale inne dziewczyny niech też się odezwą
pozdrawiam was i może zacznie coś się dziać na tym forum
madziulka mega gratulacje, podczytałam na "kto po in vitro" beta pięknie rośnie, super następna mamusia się szykuje
zuzik to teraz za ciebie trzymamy kciuki, a czym twój m się suplementował że tak wynik się podniósł ?
jup co tam u ciebie i dzieciaczków ? jak się czujesz ?
rea a ty już zwarta i gotowa na przyjęcie maluszka ? jak ja już bym chciała być tak jak ty na finiszu
katarina a tyś gdzie się schowała melduj się ;-)
madziula a ty kiedy wracasz po malucha ?
joasik, goyah, sisi, milena jak wasze maleństwa ? wy to pewnie wogle czasu nie macie, maleństwa pochłonęły cały wolny czas
czerwona oliwko odezwij się
alutka co u ciebie ?
faro a ty jak się czujesz ? a u ciebie co będzie ?
przyznaje że reszty nicków nie pamiętam, ale inne dziewczyny niech też się odezwą
pozdrawiam was i może zacznie coś się dziać na tym forum
Ostatnia edycja:
joasik2
Madziulka gratuluje strach będzie deczko mniejszy jak serduszko usłyszysz a potem na chwilkę zniknie po kolejnych wizytach
Anula masz rację wolny czas to abstrakcja ale wymarzona i długo oczekiwana sama już wkrótce się przekonasz. A co u Ciebie?
Anula masz rację wolny czas to abstrakcja ale wymarzona i długo oczekiwana sama już wkrótce się przekonasz. A co u Ciebie?
zuzik85
Anula 86 - u nas to było tak, że tamtym roku mieliśmy dobre nasienie, ale przyplątał się emkowi jakiś stan zapalny i w styczniu jak zrobiliśmy seminogram wyszły mu bardzo podwyższone leukocyty, które uszkadzają plemniki. Norma >1 a my mieliśmy ponad 6. emek miał antybiotyk i teraz jak zrobił seminogram, leukocyty spadły do 0,2, a prawidłowe plemniki skoczyły nam na 77%:-)
Poza tym rzucił palenie. A w 2014 roku zrobiliśmy dwie trzymiesięczne kuracje tabletkami Promen (nie mylić z Permen!). Nic więcej.
Poza tym rzucił palenie. A w 2014 roku zrobiliśmy dwie trzymiesięczne kuracje tabletkami Promen (nie mylić z Permen!). Nic więcej.
reklama
Anula 86 ja faktycznie już zwarta i gotowa na przyjęcie mojego Skarba:-) Wiec czekam... a jak długo to się okaże, chociaż czuję się już z dnia na dzień coraz gorzej.
Zuzik a te leki faktycznie można pomylić z permen. I przypomniało mi się jak ja kilka lat temu kupiłam mojemu m permen lub coś takiego (bo pani w aptece powiedziała ze jest to na poprawę nasienia, a było na poprawę erekcji) to mój m był tak urażony, że stwierdził że całkiem sobie jaja robię z niego. Oczywiście od razu wyrzucił do kosza i nie pozwolił mi nawet ulotki przeczytać!!! Ach ci mężczyźni;-)
Zuzik a te leki faktycznie można pomylić z permen. I przypomniało mi się jak ja kilka lat temu kupiłam mojemu m permen lub coś takiego (bo pani w aptece powiedziała ze jest to na poprawę nasienia, a było na poprawę erekcji) to mój m był tak urażony, że stwierdził że całkiem sobie jaja robię z niego. Oczywiście od razu wyrzucił do kosza i nie pozwolił mi nawet ulotki przeczytać!!! Ach ci mężczyźni;-)