reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
Tak Anulka - jest ;-)
...wczoraj byłam na wizycie u gina i wieści pozytywne ;-) ...endometrium o grubości 9,8 mm (13 dc) i Maluszka zabieram w czwartek - 18 grudnia :-) zalecenia: Estrofem nadal 3x1 i Lutka dopochwowo 2xdziennie 200 mg :-D ...już niedługo - za 4 dni Okruszek będzie z nami - tylko, żeby chciał zostać na zawsze!
Miłego dnia dla wszystkich, u mnie za oknem piękne Słoneczko ;)

Witajcie po mega długiej przerwie :-)
nie pisałam nic , ponieważ nic się nie działo u mnie ciekawego.
W Krakowie zrobiłam badania immunologiczne wyszły rewelacyjnie , badania na celiakię również wszystko ok, krzywa cukrzycowa ok. A jutro robimy badania genetyczne z mężem ostatnie , które mogą cokolwiek nam powiedzieć.

okres dostałam w środę w 93 dc :-0 masakra tyle czasu ....
Niestety w tym miesiącu nie damy rady zacząć stymulacji , przed świętami mam takie urwanie głowy w gabinecie , że nie ma najmniejszych szans na jakiekolwiek wolne. Więc czekamy do stycznia , mam nadzieję ,że dostanę już okres normalnie i zaczniemy nasze 2 staranie , mam nadzieję , że z lepszym rezultatem niż poprzednio .:-(

pozdrawiam cieplutko i kibicuję cały czas :-)

Madziulka super, że wkońcu @ nadeszła (wywołałyśmy ją sobie chyba wizytami u ginów, hehe) ... Mocno zaciśnięte kciukacze za dobre wyniki i jeszcze mocniejsze za nowy - lepszy start :-) ciumaski Kochana!

Madzie to świetnie wiadomości tak się cieszę:-) Czekałam aż napiszecie coś dobrego. I wiedziałam że tak będzie.
Madzia 87 to może sylwester będzie wyjątkowy w tym roku i uczcisz nie tylko nowy rok ale i nowego członka rodziny maleńkim łykiem szampana.:-D
Madziula_rz wyniki będą dobre na pewno, a miesiąc zleci szybko. I również uważam że jak ma się za dużo na głowie to nie jest za dobrze wszytko naraz zaczynać a faktycznie w gabinetach teraz urwanie głowy.

Mam nadzieję że przedświąteczny nastrój dopisuje Wszystkim.

choinka-3.jpg

madziula super wieści :-) trzymam kciuki za kolejną mamusie ;-)
madziulka ta wredna @ po prostu jaja sobie zrobiła, jak nie trzeba to i przed czasem jest !!! Ale dobrze że już hrabina przyszła to teraz można coś zaplanować. Nowy rok- nowe wyzwania :tak:
rea
ojjj chciałabym mieć taki widok z okna: światełka da się skombinować ale baławana i śnieg ni huhu ;-) i niestety ale święta jak przystało od 3 lat bez śniegu, ale może wielkanocne nas zaskoczą hehe;-)
sisi jak się czujesz ?
pozdrawiam was dziewczynki
ps. nika, nuna, milena, katarina, czerwona oliwka, anikola, co u was ? Tyle was pamiętam

Madzie to świetnie wiadomości tak się cieszę:-) Czekałam aż napiszecie coś dobrego. I wiedziałam że tak będzie.
Madzia 87 to może sylwester będzie wyjątkowy w tym roku i uczcisz nie tylko nowy rok ale i nowego członka rodziny maleńkim łykiem szampana.:-D
oby był wyjątkowy :-) ...a jak będzie naprawdę to się okaże w okolicach 27-28 grudnia :-D ...zobaczymy :happy2:

reklama
Do góry