reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Anula 86 AMH mam 8,0 dr Ma. Powiedział,że to dobrze.
Dziś dzwoniłam do Par. mają na czwartek przygotować mi kartotekę. I złoże prośbę o zmianę realizatora.
Strasznie się zawiodłam na nich, rozumie ,że nie dostali tyle kasy ile jest potrzeba ,ale po co komuś robić nadzieję i dalej traci czas.
5 lat i mam serdecznie dość wszystkiego , walczę dalej ,ale moja wiara w nasz cud jest równa zeru.

Ostatnia edycja:
reklama
A mi właśnie dr mr ostatnio powiedział ze podejrzewa endometrioze. Na tej wizycie człowiek jest taku oglupialy ze dopiero jak wsiada do samochodu to zaczyna myśleć. Musze się aż go zapytać cos więcej.

Bocianowe dziewczyny co dr mr przepisuje na pęknięcie?

Sisi od momentu pozytywnej bety byłaś jeszcze raz w Białymstoku? Bo tak się zastanawiam czy jest taki wymóg ze np. Na wizyte pecherzykową przyjechać?

Witam wszystkie nowe dziewczyny:-)

Milena, nie byłam Jedynie przez telefon poinformowałam o wyniku bety, bo oni muszą mieć w papierach, jak zakończyła się próba oraz rozmawiałam z dr Mr, o tym jakie leki mam dalej przyjmować Potem poszłam do dr. M, żeby mi je wszystkie przepisał, tzn luteinę, zastrzyki Teraz tez nadal przyjmuję luteinę nie mam już tych zastrzyków, ale za to acard, no i witaminy+ kwas foliowy Luteinę zgodnie z wytycznymi trzeba przyjmować bodajże do 12-14 tygodnia po udanym in vitro, nawet jeśli nic niepokojącego się nie dzieje.
Na pęknięcie było ovitrelle

Ostatnia edycja:
madziulka ja też mam wysokie AMH-8,4 z tego co pamiętam, sądzę że na stymulację wydasz mniej więcej co ja (1600zł) może nawet i mniej, wszystko będzie zależało od tej refundacji bo podobno lek ze zniżką może wydać lekarz który ma podpisaną umowę z NFZ, a kliniki prywatne niestety nie mają, zobaczymy jak to bocian rozwiąże, oby na naszą korzyść :tak:ja staram się 7 lat i czasami ma serdecznie dosyć !!! :wściekła/y:ja mam stwierdzoną endometrioze a mój wynik AMH też sugeruje zespół policystycznych jajników, ale żaden z lekarzy nie stwierdził tego faktu a ja nie drąże tematu,
milena ja na pęknięcie miałam ovitrelle, pamiętam że jak goyah zadzwoniła do Mr z pozytywną betą to on nie kazał jej przyjeżdżać na wizyty, pogratulował i na tym się skończyło, jeśli nas czyta- a pewnie czyta zza krzczorów :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-D to ci napisze, pozdrawiam goyah :tak:

reklama
Do góry