reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Nie Kochana, bo ja po tej nieudanej punkcji dostałam @ w terminie mojej normalnej @, brałam ten orgametril na tą torbiel przez 10 dni i potem po odstawieniu chyba po 4 dniach dostałam @, był długi i obfity, więc nie sądzę, chyba że tak mi się wszystko poprzestawiało, że dostałam znowu, dziwne to jest strasznie, zadzwonię dzisiaj pewnie do dr Kluza i się umówię na wizytę bo się denerwuję, żeby to nie było coś poważnego.

reklama
A to skoro punkcja była w 14dc to to chyba nie @. Ty się martwisz krwawieniem a ja brakiem krwawienia:( jak do czwartku nic się nie pojawi to idę zobaczyć co się dzieje. Czytałam, że takie dawki hormonów sprzyjają tej naszej wstrętnej endometriozie:wściekła/y:

a nawet mnie nie strasz bo i tak już się martwię hehe
powinnaś pójsc do lekarza żeby dał Ci tabletki na wywołanie okresu, chociaż ja już bym wolała go nie mieć niż mieć tydzień pozniej kolejny...
mój mąż dzisiaj będzie dzwonił do tego pana do nowego targu, muszę koniecznie do niego jechać...

ja już wiem chyba o co chodzi. Poczytałam teraz trochę i druga @ po decapeptyl depot może się nawet pojawić w 70 dc. Coś się mi zdaje, że to to:) chyba dalej jestem pod jego wpływem, bo od kilku dni oblewają mnie poty jak przy zoladexie a to to samo co decapeptyl.Daj znać jak już będziesz po wizycie u tego Pana:) ja słyszałam ostatnio o kobiecie też podobno dobra, jak coś chcesz więcej wiedzieć to Ci napisze na priv.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja po krótkim urlopiku, wracam do "gry" rozmawiałam z dr Mr i kazał mi iść w 12-13dc na usg w celu spr endo do crio, żadnych "wspomagaczy" nie biorę i martwię się że znowu d*** będzie, co o tym myślicie, miałyście kiedyś taką sytuację ? Wydaje mi się że dr chce żebym szła naturalnym cyklem, ale u mnie jest problem że moje @ niestety ale nie są regularne i nie wiem jak trafie w owu, ojj... kolejny tydzień nerwówki zapowiada się :-(
rea ogromne kciuki na mega bete, daj znać :tak:
madziulka jeśli chodzi o koszty leków to wszystko będzie zależało jak organizm zareaguje, jakie masz AMH ? Nie jesteś jedyna z parensa, gdzie najpierw kwalifikują a później okazuje się że nie wiadomo kiedy zacznie się stymulacja, dlatego postanowiłam nie czekać i przenieść się do bociana, z resztą większość tak zrobiła, szkoda że tyle czekałaś,
alutka strasznie mi przykro, trzymaj się
nuna idź do lekarza niech sprawdzi co się dzieje, bo ta twoja @ to dziwna jest,
milena możesz mnie wpisać do kalendarza, 4.07-podglądanko :tak: jak ci idzie kłucie ? sama sobie robisz? Ja to cię podziwiam, że sama się wybrałaś nocą do Białegostoku, ja to bym się nie odważyła zwłaszcza przez te lasy jechać- zaraz bym miała schizy :-D z kimś to co innego. Jeśli chodzi o punkcje to ja miałam w 12dc(sobota) a embriolog zadzwonił w poniedziałek i wtedy powiedział że transfer w 5 dobie odbędzie się(17dc) po punkcji pójdziesz na wizytę do Mr i on powie ile jajeczek pobrali, już ci zazdroszczę spotkania z anestozjologiem- mega pozytywnie oceniam jego pracę i podejście do pacjentek :-) dziewczyny które są po punkcji chyba przyznają mi racje. A jeśli chodzi o transfer i przygotowanie się to tak jak pisały dziewczyny zero perfum, najlepiej umyj się szarym mydłem, tylko czy to pomaga to nie wiem, ja stosowałam te wszystkie rzeczy i jak widać nie pomogło :-(2 godz przed transferem nie wolno nic jeść i po też ale już nie pamiętam ile, ja po transferze rozmawiałam z Mr a później jeszcze z pielęgniarką żeby wszystko mi opowiedziała, także pytaj o wszystko ;-)
katarina, kasica, faro co u was dziewczyny ?

hejka dziewczynki ja odpoczywam od tematu za dwa tyg urlopik w Grecji ....potem wracam po kruszynke ale tez mam zaburzenie po stymulacji i po cb mam mega spozniony @ i obawiam sie z mnie odwiedzi na urlopie strasznie się tym martwie
Anula ja tez bede zabierac maluszka na calkowicie naturalnym cyklu wiec dr M wie co robi bo nasze niepowodzenia moga byc skutkiem stymulacji ...rea za udane podejscie alutka wspołczuje trzymaj sie :(

Z zastrzkami radze sobie sama. Tym penem To fajnie się robi. A co do tej nocnej jazdy to fakt strachliwa jestem i pierwsze co zrobiłam to zamknęłam wszytko drzwi. Jedyne co mnie strachalo to lisy strasznie dużo mijalam

Ostatnia edycja:
reklama
Ja Milena lisa żadnego nie widziałam, ale za to wyszedł nam na drogę łoś:-)gdyby nie zauważył go M Czerwonej Oliwki to byśmy mieli bliskie spotkanie z łosiem;-)bo mimo, że mój prowadził a ja siedziałam obok jakoś go przeoczyliśmy:-D

Ostatnia edycja:
Do góry