reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
milena mi kazali wziąźć koszule dłuższą i pantofle, ale ja w tym stresie wziełam tylko pantofle i pielęgniarka mówiła że oni mają spódniczki więc ją ubrałam i na transfer też ją założyłam (taka do kolan a przez środek rozcięcie) i większość dziewczyn z tej opcji skorzystało

Anikola będę CI wdzięczna za kontakt i jakieś info na temat tej kobiety...

Milenka ten Pan w Nowym Targu zajmuje się masażami leczniczymi, stosuje w sumie różne metody, u mnie głównie uciskał konkretne punkty na ciele i rozmarosywał, nastawiał...jezdza do niego ludzie z róznymi problemami zdrowotnymi, też pary które mają problem z zajściem w ciążę...ja u niego byłam jakieś 1,5 roku temu, tylko 2 razy ale i tak bardzo mi pomógł, bo ja przed wizytą miałam co chwila cysty, cały czas mnie bolał potwirnie brzuch i plecy w odcinku lędzwiowym, cały czas byłam na mega silnych dawkach tabletek przecibólowych, no i po tych 2 wizytach u niego miałam spokój przez ponad pól roku, jak ręką odjąć, całkiem zapomniałam o tabletkach i tym bólu...teraz chcę się wybrać znowu, ale chyba przydałoby się więcej wizyt..

zaglądam czy może Rea zajrzała bo becie ale widzę, że jej nie ma

tak doczytuje Wam ale szczerze to nie do końca wiem o czy piszecie, co to znaczy na przykład IUI

A co do tego masażysty to podobny gość przyjmuje w Tuszymie koło Mielca. Dużo bliżej a tez cuda robi. Byłam u niego 2 lata temu i pytał czy wszystko u mnie kobieco ok bo on czuje jakieś blokady i będzie problem z zajściem. Teraz juz wiem ze mialam wtedy zrosty. Czyli cos jest w tych znachorach. Mogę znaleźć nr jak ktoras chce

No wlaśnie, kiedy Rea miała robic bete??

Majeczka żadna z nas na początku nie znała skrótów i miała blade pojecie o leczeniu, ale z czasem sie rozjaśniało. Jak masz jakieś pytania czy wątpliwości to śmiało :))

reklama
Do góry