reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Dziewczyny przedemna jeszcze tydzień bo byłam dzisiaj u doktorka bo pojawił mi się śluz najpierw biały a później jakby trochę brązowy i powiedział ze pęcherzyk jest,i ze za tydzień zobaczymy co będzie z tego przepisał mi luteine.

Spokojnie Rea narazie o tym nie myśl:) endometriozę np. to chyba tylko laparoskopia wykryje. Histeroskopię zawsze warto zrobić, chociaż Mrugacz się ceni, dlatego ja bym zrobiła na fundusz;-)
Alutka gratulacje:-)

Witajcie, bardzo długo mnie nie było widze tyle zmian, i u mnie tez zmiany
12.06 pierwsze IUI i nadzieja za dwa tygodnie zobaczymy co będzie, jakoś w środku obawiam sie że będzie kolejny raz rozczarowanie z ta rożnica ze po laparoskopii, po usunięciu zrostów, endometriozy i zrobionej drozności ta nadzieję mam jescze większa niz kiedykolwiek.
Zabieg wszystko super, Pani położna świetna, widziała że jestem ze stresowana i wsierała na duchu, Pan dr. M równiez i za to im dziękuję za wsparcie i miłe podejście i mojemu najukochańszemu mężowi za to że jest i trwa przy mnie.

A Wam dziewczyny życze cierpliwości i powodzenia sobie pod nosem też.

dziewczyny transfer w piątek za tydzień :-) Dzisiaj 12 dc i pęcherzyk 20,8 mm widoczny :/ ale ovitrelle już wstrzyknięte. Chociaż nie wiem czy potrzebnie bo zaczął już mnie boleć, więc podejrzewam że pomocy jednak nie potrzebował (usg zrobione o 9 rano). Endometrium 8,4 i tutaj też zdecydowanie bywało lepiej, ale mam nadzieję że jeszcze podrośnie bo przecież największe jest po owulacji. Poza tym wszystko niby ładnie wyczyszczone po stymulacji. Dzisiaj ovitrelle kupowałam za 65 zł!!!!! jak ktoś chce to proszę na priva to dam namiary

cena 65 zł za ovitrelle to nic nadzwyczajnego. W maju kupowałam za 68 w stałej aptece medicor na Jabłońskiego. W tej aptece są najtańsze leki do stymulacji.
Raz tylko poszłam do innej apteki i zapłaciłam za witaminy kilka zł mniej a za ovitrelle 142 zł :wściekła/y:

reklama
06: SISI :-) :-) :-) już widziała serduszko
12.06 Kasica82: IUI
19.06 Alutka: wizyta serduszkowa
20.06 Rea: transfer
21.06 Anikola: wizyta Bocian dr.Mr
26.06 Kasica82 : beta
27/28.06? Milena: wizyta Bocian dr. Mr

Ostatnia edycja:
Do góry