reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Witajcie Dziewczynki :)
No ja też się przeniosłam :) mam pytanie do tych które się przenosiły: jakie dokumenty dostałyście z Parensa? czy coś więcej oprócz karty informacyjnej??? no i oczywiście kreso regulaminu...

Czerwona oliwko ja ostatnio mało się udzielam, dlatego że psychicznie chcę odpocząć o myśleniu o ciąży itd...a siedząc cały czas na forum niestety jeszcze bardziej się nakręcałam :)

nuna ja oprócz tego co piszesz to dostałam wszystkie badania które im dostarczałam, ksero iui, chromatyne, seminogram,
nuna a gdzie się przeniosłaś ? nie wiem czy dobrze pamiętam ale z tego co mi się przypomina to tys była zakwalifikowana u nich, i chyba podeszłaś do ivf
do dziewczyn które zostały w Parens, proszę udzielajcie i piszcie swoje etapy działań- my "świeżaki" przynajmniej będziemy wiedzieli co nas czeka i razem będziemy się wspierać w tych ciężkich dla nas chwil :tak:

Anula ja się przeniosłam do Warszawy, do Novum, tzn czekam narazie na przeniesienie, podanie już złożyłam. Tak, ja jestem już po 1 nieudanej próbie w Parensie i nieudanym crio.

dziewczyny, czy na etapie leczenia się w Parensie robiłyście kariotyp i czy do kwalifikacji kazali wam zrobić grupę krwi, bo nam dr M nie zlecił, a wyczytałam w programie, że trzeba grupę krwi;

Faro my kariotypów nie robiliśmy, a jeśli chodzi o grupę krwi to TY musisz mieć oryginal na punkcję. Także sprawdz sobie czy masz to zrobione, bo bez tego nie zrobią Ci punkcji.

Czerwona Oliwko jeszcze jest Joasik, bo pozostał jej jeden mrozaczek.Tyle dziewczyn się przeniosło. Myślisz, że się nam w Parensie uda?:) Nuna powodzenia:) Anula ja będę pisać co i jak, ale narazie wynika z tego, że wcześniej odemnie podejdziesz do stymulacji i jak ja zacznę to ty już będziesz mamusią:)

do dziewczyn, które zdecydowały się na Białystok
mam do Was pytanie, co Was skłoniło do zmiany kliniki na Bociana, czy były to pozytywne artykuły na forach (tak jak w moim przypadku), czy może opinie i doświadczenia kogoś kogo znacie, znajomych lub też znajomego lekarza; prześledziłam z grubsza nasze forum i natknęłam się na wpisy narcyz które dają dużo do myślenia:
zastanawiam się nad jednym co napisała narcyz, żeby jednak zrobić rozpoznanie i zanim się przeniesiemy pojechać i skonsultować z lekarzem z Bociana czy podejmie się leczenia, tak jak zrobiły to anula86@ i goyah, nie doczytała się, czy pozostałe dziewczyny które się przenoszą były na takim rozpoznaniu, czy po prostu przenoszą się bazując na opiniach tych co były, my czekamy na dokumentację z Parens, ale jeszcze nie złożyliśmy podania, więc zastanawiam się, czy nie jechać wcześniej na taką pierwszą wizytę

Ostatnia edycja:
reklama
Czerwona Oliwko jeszcze jest Joasik, bo pozostał jej jeden mrozaczek.Tyle dziewczyn się przeniosło. Myślisz, że się nam w Parensie uda?:) Nuna powodzenia:) Anula ja będę pisać co i jak, ale narazie wynika z tego, że wcześniej odemnie podejdziesz do stymulacji i jak ja zacznę to ty już będziesz mamusią:)

anikola na pewno nam się uda i juz w maju bedziemy mamuśkami i pokażemy, że nie tylko bocian dzieci przynosi :-):-D:tak:

Do góry