reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

super anula dobrze, że napisałaś bo może ta ściągawka będzie też dla mnie :D tak się boję żeby coś nie zapomnieć o coś dopytać ale tam faktycznie fajne babki bo mówią żeby w razie czego dzwonić to wyjaśnią...

reklama
goyah dr to tak wypisał że nawet pojełam od razu :-Dpielęgniarka jeszcze napisze na opakowaniu a oprócz tego powie co w lodówce ma być trzymane, może to ty szybciej zaczniesz się stymulować, być może już po wizycie w marcu ;-)i wtedy to ja będę podpytywała się ciebie :-)

zobaczymy jak to wszystko się ułoży Ty już wcześniej wszystko wiesz :p narazie to z takim stresem podekscytowania oczekuje: zmiany kliniki, później @, wyników m i oczywiście wolnego w pracy ........ bo w sumie to przede wszystkim dobrze że przynajmniej szef spoko i bez problemu mogę powiedzieć że o dzidzia walczę a to oczywiście wiąże się z urlopem później ale to już za bardzo w przyszłość...... :sorry2:

goyah powiem ci że ja też teraz to w głowie mam abym przed @ była już na liście w Bocianie bo jak nie to dupa, wszystko się odwlecze :-(mniejmy nadzieję że jednak sprawnie to pójdzie i obie będziemy na liście- pewnie w tym samym czasie bo w jednym dniu odebrałyśmy dokumenty,

To Ty i tak masz trochę więcej czasu bo o tydzień dłużej miejmy nadzieje, że na 10 marca już będziemy przepisani :baffled: bo my wtedy to dopiero na maj byśmy mogli ...

Dziewczyny,

Powiem Wam, że ma takie przeczucie, że w Bocianie na pewno Wam się poszczęści:-)
Ja też tam się wybieram, tylko czekam na odpowiedni moment:tak:

biedronka powiem ci szczeże że nie wiem, nie patrzyłam na kartke dr powiedział że ok i ja już nie wnikałam, ale widziałam że było ich 8 LH, TSH na bank

Anula gratulacje:) to jak dobrze pójdzie to już w święta będziesz mamusią:) tego Ci życzę:)A tak z ciekawości pytam, bo widzę, że miałyście jakiś cetrotide. On jest na uwolnienie komórek?

Anikola cetrotide jest na to aby właśnie nie popękały pęcherzyki. Ja też miałam tu w Parens, chyba nawet 4 dawki, a na pęknięcie jest ovitrel czy coś takiego.

reklama
Cześć dziewczyny! :-)Kopiuję częściowo swój wątek z pytaniami z tematu "Z Rzeszowa do Białegostoku", bo widzę, że tutaj też prowadzicie rozmowy o zmianie Parensu na Bociana.
goyah, anul86@ jak szybko i sprawnie przeprowadzić zmianę realizatora, dzwoniłam do Parensu, na dokumentację trzeba czekać 7 dni, przy odbiorze dostarczę pismo o zmianie kliniki, wtedy ponoć jest okres oczekiwania tzn. musi nastąpić zmiana realizatora poprzez Ministerstwo Zdrowia, orientujecie się ile to trwa? Jak zorganizować wyjazd do Bociana żeby załatwić jak najwięcej rzeczy tzn czy trzeba jechać najlepiej w konkretnym dniu cyklu (2-3 dc) ze względu na badania hormonalne? My mamy porobione tutaj wszystkie badania do kwalifikacji w Parensie, czy oni uznają ważność tych badań, czy zwyczajnie wywaliliśmy kasę i musimy u nich wykonać zestaw badań? O czym nie zapomnieć i o co pytać i jeśli wam coś jeszcze przyjdzie do głowy to piszcie!
anul86@ co miałaś na myśli pisząc, że żeby przed @ być już na liście w Bocianie bo jak nie to wszystko się odwlecze?
I fajnie, że Was znalazłam:biggrin2:

Do góry