czerwona oliwka
Fanka BB :)
anikola na marzec miałam się umawiać. powiem szczerze, żw po styczniowym niepowodzeniu to ja nie chciałam tak szybko podchodzic drugi raz, bo byłam psychicznym wrakiem, ale po wizycie jak lekarz powiedział kwiecień, to nabrałam nowej siły. Teraz jak piszecie, że mogą byc problemy z terminem to sie troche denerwuje. Tak naprawdę to nie wiem czy dla mnie lepszy kwiecień czy lipiec.
A w sprawie cytologi to pojełam decyzje, że na nfz bo mi szkoda kasy a muszę jej troche uzbierać na nast podejście. Anikola zastanawiam się czy poinformowac lekarza o działaniach w parensie, bo chyba chciałabym poznać opinie innego lekarza dot suplementacji DHEA, a z drugiej strony informowanie każdego lekarza do którego idę juz mnie denerwuje.
A w sprawie cytologi to pojełam decyzje, że na nfz bo mi szkoda kasy a muszę jej troche uzbierać na nast podejście. Anikola zastanawiam się czy poinformowac lekarza o działaniach w parensie, bo chyba chciałabym poznać opinie innego lekarza dot suplementacji DHEA, a z drugiej strony informowanie każdego lekarza do którego idę juz mnie denerwuje.