reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

goyah nie robią problemu bo ja dziś też byłam, możesz mi napisać jaką miałaś bakterie ? jak ona się nazywa i co dr M przepisał ci, pamiętam że pisałaś że w posiewie ogólnym miałaś

reklama
anula jakaś enterococcus faecalis :nerd: wyszło mi bardzo liczne ale miałam globulki dowcipne ;-)12 przez 6 dni Maxmiror 500 i wyszło ok
no i przyszła @ :/ chociaż wczoraj tak się śmiałam z m ale byłby czad jakby się nie pojawiła

goyah ja niestety też ją mam zdiagnozowaną, i jest napisane bardzo liczne :szok: i też mam przepisane globulki 14 szt 2x dziennie (7 dni) i tyle żadnych tabl. mam nadzieję że w przyszłym tyg będzie już ok, naczytałam się o tej bakterii że ciężko ją wyleczyć i że nawet dziewczyna pisała że jej synek 3 albo 4 miesięczny złapał ją, może będzie dobrze,

też miałam b.liczne ale ja miałam 6 dni a jak wrażliwość na antybiotyki? moja była W na wszystkie...

Mam pytanie do dziewczyn, które już przeszły stymulację pamiętacie może jakie miałyście parametry lh i estradiolu jak zaczynałyście brać gonal, bo mnie to dalej zastanawia.

Nuna a mogłabyś jeszcze mi coś sprawdzić, bo mi chodzi o parametry lh i estradiolu przed stymulacją. Miałyśmy to robione, żeby sprawdzić czy już możemy brać gonal i o te dane mi chodzi, bo nadal się mi wydaje, że jednak miałam za wysokie. Jak czytam inne fora to wszędzie piszę, że gonal można dopiero włączyć jesli lh <2 i nawet jak dziewczyny miały ciut ponad 2 to musiały czekać na rozpoczęcie stymulacji aż spadnie. Ja miałam prawie 2,6 i powiedziano mi, że ma być lh<5 a nigdzie się nie spotkałam z takimi parametrami jak w Parensie.

Ostatnia edycja:
Anikola ja kurcze chyba nie miałam robionych tych badań, nie przypomniam sobie i nie mam takich wyników...a co to jest lh??
tzn ze przed stymulacja nie miałam robiionych

reklama
Do góry