reklama
nika13
modlę sie o cud...
Kimka , mojemu wyniki wyszły nie najlepsze, 24,80% z uszkodzoną strukturą DNA (DFI) a 18.97 % z niepełna kondensacja chromatyny (HDS). Jak dr Tomasz M zobaczył te wyniki to pokiwał głową że dobrze to nie jest.
ok. miesiąca przed badaniami mój m przechodził przeziębienie a to ma wplyw na armie. teraz łyka piguły na poprawe - mam nadzieję że pomogą, choć trochę.
ok. miesiąca przed badaniami mój m przechodził przeziębienie a to ma wplyw na armie. teraz łyka piguły na poprawe - mam nadzieję że pomogą, choć trochę.
Ostatnia edycja:
nika13
modlę sie o cud...
Sisi, na to wygląda, że chromatyna i AMH sa bardzo ważne, zarówno do IUI jak i IVF a w naszej klinice badania zlecają jak chcą. Ja przy pierwszym podejściu do IVF pytałam czy mam robić AMH i byłam skłonna zrobić ale lekarz stwierdził że FSH wystarczy.
nika13
modlę sie o cud...
Jak tak dalej pójdzie to z uzyskanych informacji na forum, buszowania w necie i wiadomości od osób w podobnej sytuacji, będziemy mogły robić specjalizacje i juz będzie konkurencja dla Parensa heh
Nika, dokładnie tak jest, jak piszesz, ja oczywiście nie wiem, jakie jest moje AMH, a mam już prawie 36 lat, może powinnam od razu podejść do IVF, a nie do IUI, bo np. mam małą rezerwę Któż to wie, skoro nie mam zrobionego badania...Jestem rozgoryczona...
reklama