reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Dziewczyny, gratuluję wszystkim, które właśnie poznały płeć:-)Teraz możecie powolić myśleć o konkretnych ciuszkach.:happy:
U mnie wszystko ok, choć muszę się trochę oszczędzać (zalecenia lekarza) Brzuch rośnie coraz większy, kilogramów też przybyło, kolejne tygodnie upływają Teraz pewnie zacznę juz kompletować wyprawkę, wózek już mam:tak:

reklama
Cześć dziewczyny,
trochę milczę bo ciągle chora (zatoki, gardlo) i zamartwiająca się...
Faro ja jestem drobnej budowy - niska i chuda, brzuch nie przyrasta :/ wyglądam jakbym się najadła fasoli...
Na ostatnim badaniu niby wszystko ok, płeć dalej nie znana,
prenatalne to nie wiem... jedno z dzieci ma obliczone dużo większe ryzyko...ale w normie nie muszę się dalej badać.

Trzymajcie się kochane i piszcie co tam u Was.

Wszystko będzie dobrze faro ja też jestem dość szczupła i niewiele przytyłam bo zaledwie 3 kg a maluch kopie jak szalony i siły ma dużo:-)
Milena a każdy ruchy odczuwa w innym czasie, ja akurat wyjątkowo szybko. Teraz jak położę rękę w miejscu gdzie kopie to czuć pod ręką aż trudno uwierzyć.
Pozostałe dziewczyny co słychać czekamy przede wszystkim na wieści od Was.
Nika, Madzie i wszystkie inne starające się. Co słychać??

Pozostałe dziewczyny co słychać czekamy przede wszystkim na wieści od Was.
Nika, Madzie i wszystkie inne starające się. Co słychać??
Ja akurat nie pisze, bo nie mam o czym za bardzo, sorki! :sorry2:... nic się nie dzieje u mnie w związku z kolejnym podejściem, bo @ nie ma, póki co chodzę - diagnozuję się u innych lekarzy (w innych poradniach) - nie związanych ze starankami :dry:...bo zdrowie szwankuje!

U mnie też nic się nie dzieje, więc nie mam o czym pisać. Odpoczywam psychicznie od wszystkiego co związane z in vitro. Wyniki z badań immunologicznych odbieram w styczniu na wizycie, więc wtedy się dowiem czy wszystko ok czy coś jest nie tak-wiem, że te wyniki już są, ale nie chcę teraz wiedzieć jaki wynik bo w razie gdyby było coś nie tak to nie chcę sobie psuć jeszcze humoru przed świętami. I to chyba na tyle...
Pozdrawiam wszystkie głaszczące brzuszki ;-) i wszystkie starające się :tak:
a teraz zmykam myć okna :sorry: miłego weekendu pa.

Hej :happy: u nas wszystko w porządku już czekamy chociaż jeszcze miesiąc ale zdenerwowanie przychodzi.
Joasik mam nadzieje, że znajdziesz po rozwiązaniu minutke żeby się podzielić nowiną. Trzymaj się cieplutko i duuużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa niespodzianki :happy:
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie wytrwania....

Witam wszystkie staraczki i mamusie,
U mnie na szczęście już się uspokoiło z plamieniem brązowym i jednorazowym plamieniem-krwistym, na ostatniej wizycie (piątek) mój kropek to już z wyglądu mały człowieczek który mierzy 6,2cm :-) wszystko jest w porządku, w piątek jade do PF na połówkowe i genetyczne, trochę się boję genetycznych ale strach o małego to już do końca życia będzie,
Dziewczyny udzielcie mi instrukcję na suwaczek- nie umiem, nie wiem jak wstawić na forum :sorry2:
joasik czekamy na relację :tak:
pozdrawiam i ściskam mocno :tak::-)

Witam ja po wizycie mój kropeczek ma 1.82cm według usg 8t2d a om 8t4d i mam lekkie bóle brzucha mój doktorek mówi ze z powodu rozciągania się macicy czy też tak mialyscie. Pozdrawiam was serdecznie

alutka dr ma racje, mi moje bole brzucha przeszly dopiero tydzien temu czyli w 11 tyg. i to podobno normalne w ciazy, a powiedz jak czujesz sie ogolnie ?

reklama
Do góry