Sisi dr S.K. w PF ma wizyty tylko. Wyprawki jeszcze nie mam fizycznie aczkolwiek wszystko na mnie czeka
Bo łóżeczko od brata, wózek od siostry, ubranka już torbami znajomi przynoszą i inne rzeczy potrzebne. Więc nie szukam po sklepach. W listopadzie będziemy zwozić. A my z m wczoraj kupiliśmy pieluchy hihih
bo w rossmanie duże promocje więc kompletujemy.
Co do spania to przewracam się z boku na bok bo na plecach mały mi ciąży. Nie licząc wstawania do łazienki nawet przesypiam. Ale pije sobie wieczorami kakao, melisę albo magnez może to pomaga hmmm.
Sisi do badania z glukozą weź sobie cytrynę niech Ci wcisną. I radzę jednym tchem wypić (ja miałam w kubeczku rozpuszczone więc nie dużo) hehe ja nie potrzebnie przerwałam i strasznie słodycz w gardło drapała, a później to wodą można przepić.
Poza tym dużo wody piję i dużo spaceruję bo do pracy jeszcze chodzę i jakoś mi tak żal brać wolne, mój m się śmiał, żebym nie zapomniała na poród wziąć wolnego...
Anula na prenatalne (usg dokładniejsze i krew) moja dr a też prywatnie chodzę proponowała je zrobić i sekretarka od niej umówiła nas do PF na nfz i powód dopisała na skierowaniu właśnie, że po in vitro dr Szajner robił. A z tego co pamiętam mówiła że koszt ok 400zł.
Pozdrawiam :-)