reklama
Madziula_87
Fanka BB :)
to nie wiem Nuna, ponoć to nie ma większego znaczenia! ale ja czuję co jakiś czas oba, a dziś od rana to prawy jajcor cały czas kłuje!Dxiewczynki dxisiaj to ja juz jajnikow prawie nie czuje
Madziula_87
...super, że wszystko ok rośnijcie zdrowoJejku dziewczynki trzymam mocno kciuki &&& za wszystkie i każdą z osobna.
Ja odebrałam wynik z toxo igm i na szczęście ujemny
Ppozdrawiam Was serdecznie
Dziewczynki u mnie sytuacja bez zmian. Jeden dominujacy pecherzyk 15 mm, pozostale 2 maja 9 mm i 8 mm wiec nie rosna! Jutro znowu mam wizyte, jestem zla bo jakbym wiedziala wczesniej to bym zostala na noc w warsawie a tak to musze jechac tam i spowrotem!! Niech juz bedzie po tej punkcji bo mam dosc. Chce znowu normalnie fukcjonowac i zyc!
Madziula_87
Trzymaj się Nuna!
Madziulka Rz
Niestety nie udało jej się,transferu nie będzie.
W środe mam wizytę
W środe mam wizytę
reklama
cześć Dziewczynki!!:-)
czytam wszystkie Wasze wpisy, za wszystkie trzymam &&&&&&&& Jedna rzecz mnie jednak bardzo zdziwiła, a mianowicie sytuacja Madziulki 87 Wprost nie do uwierzenia jest, ze przy takich parametrach, nie udało się zapłodnić i przetransferować żadnej komórki Madziula, mam nadzieję, że uda się zdiagnozować przyczynę takiej sytuacji, czego Ci naprawdę życzę!!!!Wierzę, że następnym razem wszystko dobrze się ułoży
czytam wszystkie Wasze wpisy, za wszystkie trzymam &&&&&&&& Jedna rzecz mnie jednak bardzo zdziwiła, a mianowicie sytuacja Madziulki 87 Wprost nie do uwierzenia jest, ze przy takich parametrach, nie udało się zapłodnić i przetransferować żadnej komórki Madziula, mam nadzieję, że uda się zdiagnozować przyczynę takiej sytuacji, czego Ci naprawdę życzę!!!!Wierzę, że następnym razem wszystko dobrze się ułoży