reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Milenka bardzo mi przykro, że nie masz mrozaczków. Jednocześnie gratuluje podania bardzo ładnej blastki. Ty wiesz, że twój wynik nie jest najgorszy i tak jak pisałam wczesniej, mam dobre przeczucia co do Twojej próby :))

reklama
anikola ja kupowałam dhea eljot przez doz.pl , teraz cena sięga 44 zł za 30tabletek.
Drogi to suplement zwłaszcza, że pasuje to pić 2 tabletki dziennie więc koszt miesięcznie ok 90zł.
Zastanawiałam się nad zakupem dhea z firmy puritans pride z allegro. Wychodzi taniej i wydaje mi się, że z tej firmy może być dobre, bo przecież ta firma robi prenatal pro baby,
Ja obecnie zakupiłam d-vitum 2000j.m za 17 zł z doz.pl

Dzieki Oliwka:). Właśnie tego dhea nie ma na dozie. Coś muszę zacząc łykać, bo ja zawsze po czasie się obudzę, że czymś pasowałoby się wspomóc.
A to d-vitum to moja siostrzenica łyka tylko tą wersje dla dzieci.

Anikola ja zawsze kupowałam z Warszawie bo było taniej, poniżej 40 zł. W Rzeszowie średnio się orientuję, ale kiedyś sprawdzałam to mieli w dozie, ale koło szpitala MSW na krakowskiej i chyba w jakiejs aptece na słowackiego.
Tak naprawdę to mogą CI to ściągnąć z hurtowni jak poprosisz.

mam Kobietki jeszcze jeden problem? 18 czerwca miałam @, 2-3 lipca jajniki bolały i kłuły jak na owulkę, robiłam testa owu i wyszły dwie blade kreski, a w niedzielę 13 lipca miałam jakieś brunatne plamienie jednodniowe i nie wiem co to mogłoby oznaczać? :/ moje cykle to 34-35 dniowe, ale ostatnia @ była po 46 dniach :/ ...w czwartek jak byłam na wizycie u Dr (10 lipca) doktor M robił mi usg, mówił, że endo ładne grube, jajniki w porządku i jestem już po owulce, więc @ przyjdzie mniej więcej 15-16 lipca :/ ... narazie jej nie widać, jajniki nie bolą, śluzu nie mam -sucho wręcz jest, a wizytę u Dr mam 31 lipca i miałam być mniej więcej w połowie cyklu :/ .... co robić?

Madziula a może jesteś w ciąży? :)
Poczekaj jeszcze ze 2- 3 dni i zobaczysz, może akurat się pojawi @ najwyżej przesuniesz sobie wizytę, chyba, że bardzo zależy CI na tym 31 lipca?

ja też od kilku dni mam takie brązowe plamienia, pojawiają się w sumie tylko 1 dziennie, pewnie dalej mam jakieś zawirowania po tych hormonach...

reklama
Do góry