reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Ja nie wierze w ta próbę bo mam wrazenie ze dr m pomylil strony. Na fotelu mowil pecherzyki na prawymm przy biurku przypomniał sobie ze mam tylko jeden drozny i mowi ze w tym cyklu do iui nie podchodzimy bo pecherzyki na lewym :/ i ja do niego mowie jak to dopiero pan mowil że pechole na prawym zgupial... odwrócił sie do fotela i mowi tak tak na prawym.... żenada
Na usg przy iui mowi no jeden pękł a drugi na lewym jeszcze jest. ... no tak ale podobno mialam dwa pechole na prawym.... chyba w ogóle przy inseminacji do karty nie zaglądał. Niczym się zorientowalam co powiedział już go nie było. ... stracił strasznie w moich oczach. Jak lekarz moze strony pomylić :/

A moj dr to T. Kluz

reklama
Anula no podjęłam decyzję. Mam nadzieję, że Bocian mnie nie zawiedzie:) chętnie to bym już pojechała, ale pewnie poczekam jak już będę oficjalnie przeniesiona, żeby w kieszeni zostało 250 zł:)

milena trochę przeboju miałaś przy iui, ale nie wszystko stracone, poczekaj na bete
anikola a podpisałaś w Parens oświadczenie o rezygnacji ? Dzwoniłaś do Bociana ?

hej dziewczynki. Ja dzisiaj pod wplywem chwili poszlam zrobić sobie bete. Pomyslalm ze 8 dzień to moze juz cos na dzien mamy wyjdzie ale niestety w prezencie beta 0, 61 :(

Kimka spokojnie:) sprawdziłam sobie, że miałaś podany 3 dniowy zarodek to się troszkę pospieszyłaś a i tak wynik nie jest <0,1. Głowa do góry, nie wolno Ci się teraz zamartwiać, to dzidziusiowi nie służy:)
Anula jeszcze nic nie załatwiałam.Jutro podzwonię. Nieważne ile będę czekać na swoją kolej to i tak 3 podejście musi być w bocianie:)
A tak w ogóle dziewczyny to pasowałoby chyba nazwę forum zmienić, bo ta już nie aktualna;-)

Ostatnia edycja:
No wiem ze sie pospieszylam ale jakos teraz sie juz nie ludze ze będzie lepiej. No coz moze nastepnym razem.

reklama
niestety, wczoraj moja beta spadła do 7 czyli już nie mam złudzeń, zresztą jeszcze w piątek dr Mr kiedy mu powiedziałam, że kolejny dzień utrzymuje się obfite krwawienie, powiedział, że już nie ma o co walczyć, teraz czeka mnie konsultacja mięśniaka, zdaniem dr Mr może mieć wpływ na powodzenie, bo jest tak umiejscowiony, że zniekształca macicę i może powodować poronienie
anikola życzę ci żebyś podjęła dobrą dla siebie decyzję, myślę, że będziesz pozytywnie zaskoczona poziomem kliniki Bocian, nie wiem tylko czy uda ci się zaoszczędzić 250 na wizycie, bo my byliśmy na pierwszej wizycie już przeniesieni do Bociana i płaciliśmy za wizytę, ale to jednak jest taka wizyta jakby kwalifikująca, lekarz na pewno zleci jakieś badania, ale to wszystko odbywa się na miejscu w dniu wizyty, powodzenia
Milena dla mnie dr M sprawiał wrażenie ułożonego, ale czasami jakby nieobecnego, poza tym pośpiech no i sam się pogubił, do tego jak dostałam w momencie przeniesienia do Bociana xero kartoteki to zobaczyła, że bazgrze jak kura pazurem i ciężko było cokolwiek z niej wyczytać, ale trzymam kciuki za powodzenie IUI
anula mam pytanie, czy ty po zabiegu byłaś jeszcze na jakieś podglądanko u lekarza tutaj na miejscu, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku
pozostałym dziewczynom życzę wysokiej bety, a potem wyraźnego przyrostu

Do góry