reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Dziewczynki jutro się wszystko okaże, mam kolejną wizytę. Ja niby poziom prolaktyny mam dobry. Może ta zmiana leków pomoże, już sama nie wiem co myśleć :( Trzymajcie za mnie kckiuki, jutro się odezwę.

reklama
Nuna kciuki, będzie dobrze:) Katarina powodzenia:) super prezent na dzień Mamy:) u mnie się akurat tak zdarzyło,że w taki fajny dzień dostałam@ ehhh.....
Milena testujesz wcześniej?;-)

Ostatnia edycja:
Eee nie. wytrzymam do środy. Smaki mam cycki jak doniczki , brzuch pobolewa tak więc na pewno beta będzie 0. :( nie nastawiam sie nawet ze moze być inaczej. W środę wezme jeszcze lutke na wieczór zeby okres przesunąć musi mi we wtorek 3.06 wyjsc 2 albo 3 dc.

hej,
milena a który to dpt ?
anikola podjęłaś jakąś decyzję, może pisałaś ale albo nie pamiętam, albo przeoczyłam
nuna kciukasy za wizytę
czrewona oliwko co u ciebie ?
No u mnie w końcu ruszyło :tak: @ przyszła, jestem już po rozmowie z dr Mr- od 3dc mam brać 3x1 estrofem a po 9 dniach mam iść do gina i sprawdzić co się dzieje, zadzwonić do dr i powiedzieć jakie endo i wtedy następne wskazówki, dr kazał zaopatrzyć się oprócz w estrofem dokupić duphaston, z rozmowy wynikło że pójdę cyklem stymulowanym bo moja @ spóźnia się i cięzko będzie zlokalizować owulkę, zastanawiam się cały czas czy nie lepiej dla mnie będzie podjechanie do Bociana (po 9 dniach brania estrofemu) jednak mam większe zaufanie do dr Mr niż ginów ze swojego miasta, na razie główkuje sama a wieczorem pogadam z m- co on na to,
Dziewczyny po crio jak to u was wyglądało ?
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
9.05 Sisi: transfer
10.05 Anikola: transfer
14.05 Milena: IUI
16.05 Czerwona Oliwka: punkcja
18.04 Kimka: transfer
19.05 Czerwona Oliwka: transfer
20.05 Rea:transfer zarodka 8B (w 3 dobie)
20.05 Faro: beta 
20.05 Nuna: rozpoczęcie stymulacji
21.05 Katarina: punkcja
21.05 Sisi: beta 404,10 yupiii
22.05 Anikola: beta :no:
26.05 Katarina: transfer
28.05 Milena: beta
30.05 Kimka: beta
30.05 Czerwona Oliwka: beta
1.06 Rea: beta
6.06 Katarina: beta
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&