reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Kochane, dopiero wróciłam z Białego - od rana w podróży, ale oczywiście pierwsza rzecz po przekroczeniu progu domu, to obowiązkowy wpis na forum:-) Jestem chyba uzależniona.;-)
Juz Wam wszystko piszę po kolei Dostałam dzisiaj kwalifikację, dr stwierdził, że nie ma na co czekać, mój wiek i lata bezowocnych starań zdecydowały o wyborze in vitro zaczęłam od dzisiaj się kłuć, za tydzień jadę na długi pobyt Ogólne wrażenia z pobytu bardzo pozytywne Dostałam te same leki co Rea (Rea TY nie miałaś w planie wyjazd 8-go?, byłaś wczoraj?) Powtórzyliśmy też seminogram, wyniki bez zmian oraz badanie moich hormonów - wszystko w normie Wszystko potoczyło się więc bardzo szybko, ale może to dobrze, nie ma czasu na zbytnie zastanawianie się i analizowanie.:-)

Anula jutro się dowiem jakie leki dostanę. A mrozaków nie było, bo zapłodniły się tylko 3 komórki albo aż 3:) z 4 pobranych. Podano mi blastocystę a dwie pozostałe były 3 i 6 komorowe w 6 dobie. Przestały się dzielić i dlatego nie było co mrozić.
Sisi gratulacje i powodzenia:)

Dziewczyny, te które były w Białym na długim pobycie, gdzie najlepiej się zatrzymać Dom Studenta na Akademickiej - jakie tam są warunki? i czy jest dostęp do neta? a może macie inne namiary na jakieś fajne mieszkanko blisko do kliniki i też z dostępem do neta?

Sisi tak sie cieszę że tak sprawnie to poszło. A ja faktycznie mam jechać dopiero w maju ale musiałam pojechać po leki do stymulacji i mój m musial być w białym więc pojechałam z nim i załatwiłam wszystko od razu. to super że zaczynasz tak szybko i uważam tak samo jak dr Mr nie ma na co czekać. Tak sie cieszę że tak to wszystko się z tobą potoczyło, bo w końcu jakieś konkretne działania a nie tylko czekanie i złudne nadzieje.
Anula, Nika będzie dobrze i nie zostawajcie z tym wszystkim same bo to jest najgorsze. Dzielcie się swoimi obawami z nami a to pomaga, bo nasi m owszem słuchają i wspierają nas ale zupełnie inaczej niż my tu sobie nawzajem "gadamy" i doradzamy. Jeżeli mi się uda to będę Wam do końca życia wdzięczna bo bez Was tu wszystkich nigdy nie podjęłabym decyzji o białym i nie odważyłabym się taki szmat drogi wyruszać tylko szukałabym bliżej rozwiązania.:-)
Właśnie też jakiś czas temu myślalam dlaczego Czewona oliwka zniknęła z naszego forum. Odezwij się ciekawimy się co u ciebie słychać;-)

sisi super wiadomość, dr ma rację nie ma na co czekać, w takim razie maj zapowiada się ciekawie, jeśli chodzi o mieszkania to ja bym odradziła mieszkać w Akademiku, drogo mają bo 100zł za dobe, lepiej zrób tak jak ja i nika, wynajmij na m-ąc 400-500zł zapłacisz, jak będziesz chciała to wyśle na priv kontakt, nika pewnie też, ja miałam do Bociana jakieś 5 min drogi więc blisko, a nika 3 min,
rea ja do crio podchodzę w następnym cyklu, teraz @ przyszła w terminie, to pewnie następny cykl będzie franca spóźniać się jak zwykle :wściekła/y:zobaczymy, jeszcze chwila została,

Anula a powiedz proszę jeszcze ile dokupywałaś leków na długim pobycie?? Ile zapłaciłaś?może być na priva I jak długo siedziałaś? Na początku miałaś puregon tylko nie pamietam ile jednostek.

Ostatnia edycja:
Jak wyniki będą ok to dziś mam pierwszy zastrzyk merional. Jest domięśniowy więc będę korzystać z pomocy służby zdrowia:-) dobrze, że nie będę musiała się bawić w mieszanie. Na upartego to mogłabym sama podobno robić w udo ale nie chce ;-)Dzwoniłam do apteki dopytać o cenę i chyba w tej próbie wydam dużo mniej pieniążków co mnie też cieszy:-) Trzymam kciuki za wszystkie podchodzące do stymulacji i Was też proszę o trzymanie kciuków;-)

Anula, NIKA,mogłybyście mi wysłać na priva namiary na te mieszkanka?Będę ogromnie wdzięczna Z Akademika mi odpisali, że nie ma miejsc w tym terminie:-(Zreszta może i dobrze skoro można znaleźć taniej:-)Oby tylko były wolne miejsca Dziewczyny napiszcie mi tez czy w tych mieszkaniach jest dostęp do neta?

reklama
hej dziewczyny
Jestem cały czas, ale nie miałam za bardzo o czym pisać. Nawet udało mi się przez okres świąteczny nie odpalać kompa - troche sie wyłączyłam.
W środe miałam zastrzyk w doope na wyciszenie i po długim weekendzie zaczynam stymulacje więc maj bedzie obfity w wydarzenia.
nika, anula przykro mi bardzo
sisi gratuluję, szybko zaczęłaś
anikola Tobie szczegulnie kibicuję, bo chyba my dwie z forum pozostałyśmy w parens. Czy wiesz może dlaczego merional a nie menopur?

Do góry