reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Hej dziewczyny:-)
całuję mocno Nika. I macie rację trzeba to jakoś przeżyć. Wierzę Nika i Anula w wasz sukces. Mam nadzieję że kolejne sukcesy forumowiczek zagrzeją was do walki. Katrina bylam dzisiaj w bialym po zastrzyki na stymulację i mój m zostawił "depozyt" już na "po stymulacji" bo nie będzie mógł w późniejszym czasie być w białym. Dostałam Puregon 150 od 3-8 dc, cetrotide 0,25*2 ( na 8 i 9 dc) i tabletki Tinidazolum 500 (4 tabletki). Po wkłuciu i połknieciu tego wszystkiego mam sie zgłosić 9 dc więc około 12,13 lub 14 maja na dluższy pobyt. dziewczyny już sie zrelaksowałam... Teraz już tylko pozostaje czekać na @. Katrina będzie dobrze. Sisi napisz jak poszło jak wrócisz i czy dostaliście kwalifikacje ewentualnie jakie kroki dalej.

Rea to teraz również Tobie kibicujemy ;-) i oby ta próba dla Ciebie wypadła pomyślnie.
powiedz mi jedno za "depozyt" płaciliście dodatkowo, (bo rozumiem,że zamrozili armie), czy wliczyli Wam to w ramach refundacji?

Nika płaciliśmy 300 zł. i dodatkowo seminogram (150 zł ale nie jest obowiazkowy tylko chceliśmy przy okazji zrobić). z moim m jest probvlem żeby zawsze był wtedy co trzeba i dla nas to jest idealna opcja z tym "mrożeniem armii".

Aniu ja ide dlugim protokołem najpierw zazywałam tabletki antykoncepcyjne dzis ide na zastrzyk ktory ma wyciszyc jajniki objawy po nim poodbne do menopauzy ale cóz .... byc moze dr u Was zmieni protokoł bo miałayscie krótki ...goyha za serduszko :) rea fajnie ze juz masz leki wiec pewnie sie spotkamy choc ja bede po 15 maja ...

nika strasznie mi przykro, mam nadzieję, że rozmowa z dr przyniesie pozytywne efekty i decyzje

O wiedzę, że trochę tu podrinkowałyście, no ja niestety nie mogę, bo od wczoraj zaczęłam kłucie, wydawało mi się, że jakoś sprawniej mi to pójdzie, ale po pierwszym zastrzyku mam bolący mięsień brzuszny i pokiereszowany paluch od łamania fiolki, mam nadzieję, że dojdę do wprawy

Ale wczoraj była imprezka:-) Hmm Anula to myśmy z Nuna miały luteine 100 3x1 i duphaston 3x2 i sie zastanawiałysmy czy to nie za mało a w bocianie widzę jeszcze mniej dają.

Sisi jak tam po wizycie?? czekam z niecierpliwością co napiszesz.
Katrina spotkamy się na pewno bo częściowo nasze wizyty się pokryją, ale to fajnie bo nie lubię być sama.

Katarina jest tak jak sądziłam te zastrzyki nie mają wpływu na pojawienie się @ u mnie przyszła tak jak zawsze na 4 dzień po odstawieniu antykoncepcji. Jeśli masz doświadczenie z anty i wiesz kiedy przychodzi u Ciebie @ to będziesz mogła przewidzieć 1dc:) Jak dobrze pójdzie to od soboty stymulacja, już mam trochę stracha, bo bardzo bym chciała, żeby tym 2 razem się w końcu udało, albo żeby chociaż były śnieżynki....

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny które zaczynają stumulacje, zaciskam kciuki za owocne jajkobrania :-)
sisi, goyah odezwijcie się po wizytach :tak:
anikola jakie masz leki do stymulacji ? a wiadomo jaka była przyczyna braku śnieżynek? nie dzieliły się ?
czerwona oliwko a jak u ciebie sprawy się mają ?

Do góry