reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

hej kobietki
Ale się u Was dzieje.....
Goya gratuluję, bo jeszcze tego nie robiłam a za reszte trzymam kciuki.
U mnie na razie 7 dzień antykoncepcji, po świetach wizyta i chyba zastrzyk na wyciszenie prawdopodobnie tak jak u anikoli depot. Również trochę przesuniemy cykl, bo dzień wizyty i ew zastrzyku wypadłby właśnie w święta a początek stymulacji na weekend majowy. Na razie faszeruje się witaminami i oczywiście dużo myśle. Ostatnio robiłam tsh i mam za niskie, ale juz zmniejszyłam dawke euthyroxu i liczę,, że będzie dobrze do stymulacji. Przy okazji robiłam toxo, ale tylko igm i wyszło mi 0,22 więc jest dobrze.
anikola ile płaciłaś za depot ??

reklama
Anula,Nika trzymam kciuki za WAS:-) Oby się wszystko dobrze ułożyło
Rea, fajnie, że ta wizyta nastawiła cie optymistycznie To jest właśnie coś czego najbardziej mi teraz brakuje Odzyskania wiary w celowość i rzetelność badań i zabiegów Ja tez psychicznie przygotowuję się już na pierwszą wizytę, muszę skompletować tę dokumentację Chociaż ja niewiele mam badań Nie wiem, w jaki sposób ewentualnie (jeśli zajdzie taka potrzeba) będę mogła potwierdzić to roczne udokumentowane leczenie, ale to pewnie się dowiem telefonicznie.

Dziewcyzny, czy pierwsza wizyta w Boćku (nie zabieg) może odbyć się w sobotę lub niedzielę? I jeszcze mi się jedno przypomniało, czy Parens kseruje historie wizyt lub ewentualnie wydaje jakies potwierdzenie, ze sie u nich leczylo?

Ostatnia edycja:
Sisi w Bocianie wizyty są umawiane zarówno na sobotę i niedzielę. Ja przy stymulacji miałam wizytę w 8 dc i wypadła w niedzielę - bez problemu zostałam umówiona. Nawet nie spodziewałam się, że w niedzielę mają taki ruch, bo naprawdę dużo osób było.
Jeśli potrzebujesz to w Parensie zrobią Ci kserokopię dokumenatcji i epikryzę. Za ksero oczywiście będziesz musiała zapłacić.

Tak w ogóle to ja siedzę teraz jak na szpilkach. Czekam na tel. od embriologa, bo już chciałabym wiedzieć czy mam zostać na transfer czy wracać sama do domu.

Nika, a jakie to są koszty przygotowania dokumentacji w parens?Orientujesz się może?I czy konieczne jest zarówno ksero jak i ta epikryza?
NIka, a to nie jest tak, że embriolog dzwoni po 16? Tak przynajmniej pisały dziewczyny Chociaż dzisiaj sobota

Sisi w Parensie płacisz za ilość skserowanych stron(mnie wyniosło ok 10 zl) Jak prosiłam o przygotowanie dokumentacji to wspomniałam również o epikryzie, więc nie wiem czy robią standardowo do każdej dokumentacji czy tylko jeśli pacjentka o nią poprosi.

I właśnie przed chwilką dzwonił embriolog ... poryczałam się... ze szczęścia. z 4 komórek zapłodniło się 3, z tego dotrwały 2. :-) Jutro transfer na godz.11. Kamień z serca mi spadł.

Ostatnia edycja:
reklama
Nika gratulacje:) 2 Ci podadza?, pytam, bo wiem ,że w zeszłym roku miałaś 34 i nie wiem czy już teraz 35:)
Czerwona Oliwko kosztował coś około 266 zł
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki tsh i mam 0,52 to coś nie za nisko???

Ostatnia edycja:
Do góry