reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
anula86@ jesteś już może na liście w Bocianie? bo to już gdzieś na czasie powinnaś się znaleźć, jestem ciekawa ile rzeczywiście to trwa, my dopiero w piątek składamy podanie, papiery już na nas czekają w Parensie, ale nie mieliśmy możliwości jechać wcześniej do Rz-wa. I jeszcze jedno mam pytanie, z dużym wyprzedzeniem trzeba zapisywać się do dr Mr tzn. bo pani w recepcji powiedziała żeby zadzwonić jak będę w pierwszym dniu cyklu to mnie do piątego zarejestrują

do dziewczyn, które przenoszą się do Bociana macie jakieś fajne linki z forami ze stronek o Bocianie, parach przechodzących tam zabieg, personelu itp?

a wszystkim nowym staraczkom życzę jak najmniej perypeti związanych z leczeniem i szybkiego zaciążenia:-)

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny mam do Was pytanie:przygotowując sie do IUI robi sie badania min,wymazy a nastepnie badania hormonów tak??czyli z krwi badania moje i mojego M??bo teraz to sama nie wiem czy dobrze mysle czy zle :baffled:.Dajcie znać pozdrawiam

Aga ja tez sie przygotowuje do iui. miałam robione posiewy i kobitki mam juz wyniki nie ma zadnej bakterii ani grzybka i aga z tego co zrozumialam to nie hormony tylko wirusy sie robi przed iui, hiv, zoltaczka i pare innych 140 od osoby. Ja ide w poniedziałek ;) a w środę wizyta i dr M i zobaczymy co dalej

aga138 robicie razem z mężem badania z krwi na wirusy zapalenia wątroby(HCV, HBS), HIV, kiły i ty jeszcze robisz wymazy z pochwy i posiewy

hej faro ja składałam podanie o zmianę w tym samy dniu co anula ale będę dzwoniła jutro bo wizytę mam w poniedziałek i żeby tak ciągle nie wydzwaniać :zawstydzona/y: jeśli nie będziemy przeniesieni to lipa :shocked2: bo będzie trzeba czekać do następnego cyklu.
A do dr Mr nie było problemu z wizytami z tego co pamiętam to ja dzwoniłam w czw i wizyta na wt i wtedy jeszcze chciałam wizytę po anuli i też nie było problemu.

hej dziewczynki. dziekuje za dodanie mi otuchy :) miałyscie racje ze nie było sie czego bać. Pan doktor M bardzo miły i wszytsko wyjasnił mi co i jak i jakie badania przedemna. Zrobił wymazy i kazał zrobic seminogram no i przepisał clostilbegyt a potem na usg i obserwacje. zobaczymy co z tego bedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny:)
Mam do Was takie dziwne pytanie. Czy wy jak idziecie na wizytę do Parens to za każdym razem zakładacie do badania fartuszek ? Ja zawsze staram się iść do lekarza w długiej tunice i jeszcze zakładanie tego dużego i długiego fartuszka czuje się dziwnie.

Do góry