faro
Aktywna w BB
anula@ ja planowo mam dostać @ 25 marca(plus, minus ok.dzień), ale np. ostatnią miesiączkę dostała 6 dni wcześniej, rzadko mi zdarza żeby, aż tak się przesunęła, ale liczę na to, że tym razem będzie w miarę terminowo, a jeśli tak będzie to po 25 będziemy jechać do Bocian, a jak u Ciebie z wyjazdem czekasz cierpliwie na @ i żeby znaleźć się na liście, ale to pewnie do 14 marca już będziecie na liście jak złożyłyście 17 lutego, anula napisłaś mi zapytaj czy możesz przyjechać 2 godz wcześniej na badania, i wtedy na wizytę pójdziesz już z wynikami swoimi i m, ale skąd będę wiedzieć jakie badania mam zrobić, mam badnia z Parensu i być może nie będzie potrzeby wszystkich powielać
goyah jeśli nie w najbliżyszym cyklu to będzie kolejny, ale nie odwlecze się to jak w przypadku Parensu, a może wszystko się szczęśliwie zbiegnie, więc nie podłamuj się, trzymam kciuki
goyah jeśli nie w najbliżyszym cyklu to będzie kolejny, ale nie odwlecze się to jak w przypadku Parensu, a może wszystko się szczęśliwie zbiegnie, więc nie podłamuj się, trzymam kciuki
Ostatnia edycja: